reklama
 
ohodnotit

Léto ztracených polibků

Summer of 27 Missing Kisses

Rok:
2000
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
25.1.2001
„Úsměvné gruzínské čarování s hořkou příchutí“

Celkové hodnocení filmu Léto ztracených polibků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2006
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2007
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2012
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36326minih36326Zatmění (1962) 
L'eclisse n
minih48223minih48223Andělé a démoni (2009) 
Angels & Demons n
minih23757minih23757Zelené barety (1968) 
Green Berets n
minih40999minih40999Hadač od Saidovy zahrady (1980) [TV hra] 
Hadač od Saidovy zahrady n
minih2345minih23451969 (1988) 
1969 n
minih53735minih53735Domov šedých motýlů (2008) 
Tummien perhosten koti n
minih25024minih25024Austin Powers: Špión, který mě vojel (1999) 
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me n
minih39738minih39738Ztráta paměti (2004) 
The I Inside n
minih2489minih2489...a život jde dál... (1935) 
...a život jde dál... n
minih23376minih23376Za mraky (1995) 
Al di lá delle nuvolle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
8   - hvezdyn
7   - Mlapiska
8   - Omnibus
10 - cerfik
7   - Kycky
5   - tvo
6   - domas2006

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala

15:55 - 16:45

1 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Šílený svět studené války: Vál...

15:45 - 16:40

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

1 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

26 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146763
Osobností: 622544
Fotografií: 554944
Plakátů: 263503
Obsahů a biografií: 134604

Poslední komentáře

Smrtihlav (1998)

Smrtihlav
Dá se říci, že se jedná o   originální a velmi   zajímavý snímek   začínající jako noir   pozvolna se vyvíjející ve   scifi. Takže z toho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Ostrov hrdlořezů (1995)

Ostrov hrdlořezů
Tak abych napsal pravdu,   očekával jsem romantickou   krávovinu a nachystal si   práci. Navíc já tu zubatou   opici, co je idolem mužských   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Počátek (2010)

PROCESOR!

Počátek
Sen ve snu. Už se vám stalo,   že jste ve snu zemřeli, nebo   se milovali(chlapi) a ráno   byla malá "nehoda"? Co je   skutečnost a co sen?   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Vlaštovky a Amazonky (2016)

Vlaštovky a Amazonky
Nové zpracování knihy,   kterou napsal Arthur Ransome,   která už byla zfilmovaná v   roce 1974 a ještě dříve v   roce 1964 dokonce jako   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zpovídám se (1953)

Zpovídám se
Další působivý film mistra   napětí, kde je vidět, jak   je mnohdy silné zpovědní   tajemství. Kněz se zde   staví do role trpitele za   hříchy jiných.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.238/0.199