reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Lenny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.12.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2013
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2010
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.3.2012
biscutstar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2011
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2010
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2010
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15520minih15520Paša (1968) 
Le Pacha n
minih101154minih101154Učitelé na zakázku (2013) 
Les profs n
minih90284minih90284Blaho lásky (1966) 
Blaho lásky n
minih122416minih122416Chlap na dvě věci (2014) 
My Man Is a Loser n
minih40000minih40000Policajtem proti své vůli (2005) 
The Man n
minih50706minih50706Opus pro Smrtihlava (1984) 
Opus pro Smrtihlava n
minih10663minih10663Krajina s nábytkem (1986) 
Krajina s nábytkem n
minih10625minih10625Kouzelnice (1988) 
Spellbinder n
minih80168minih80168Hledá se Jackie Chan (2009) 
Xun zhao Cheng Long n
minih81239minih81239Rubín má barvu krve (1989) [TV inscenace] 
Rubín má barvu krve n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.1 %
9   - curil
7   - Bara.40
10 - FrankieOnd
7   - R.RICKIE
7   - satyr
8   - Kycky
8   - peter22
8   - rosta12
6   - teisan
10 - biscutstar
10 - kvaca
8   - deepend
10 - volam

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

57 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.68/0.659