Duben
ohodnotit

Ledová apokalypsa [TV film]

Ice

Další název:
Led; Ľadové peklo; Eis - wenn die Welt erfriert
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Ledová apokalypsa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2012
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.6.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2016
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2012
Cinik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.11.2012
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.1.2012
ptakopysk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2012
matynem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5538minih5538Černý mlynář (1975) [TV film] 
Die Schwarze Mühle n
minih24551minih24551Ztratila se Bílá paní (1937) 
n
minih35994minih35994Jak se tančí brumbambule (1985) [TV inscenace] 
Jak se tančí brumbambule n
minih86450minih86450Prohlášen za mrtvého (2001) 
Determination of Death n
minih96733minih96733Wonder Woman (2017) 
Wonder Woman n
minih32993minih32993Alžbetin dvor (1986) [TV seriál] 
Alžbetin dvor n
minih37665minih37665Psí kusy (1971) 
n
minih153960minih153960Labyrint podle Davea (2017) 
Dave Made a Maze n
minih40095minih40095Tři Alberti a slečna Matylda (1994) [TV inscenace] 
Tři Alberti a slečna Matylda n
minih88965minih88965Lidé jako my (2012) 
People Like Us n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

15 minut již uběhlo
135 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 03:00

15 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

02:25 - 03:00

5 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:00 - 03:00

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10