Zari
ohodnotit

Kryštůfek Robin

Christopher Robin

Další název:
Winnie the Pooh; Kryštůfek Robin: Medvídek Pú a jeho přátelé; Kryštůfek Robin a Medvídek Pú
Rok:
2018
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
23.8.2018

Komentáře k filmu Kryštůfek Robin

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2023
Film, který by se dal volně   označit za pokračování   filmu Sbohem, Kryštůfku   Robine (2017), je opět   vizuálně působivým a velmi   zdařilým převyprávěním   klasického příběhu pro   současné publikum.   Tentokrát je do role nyní   již dospělého Kryštůfka   Robina obsazen Ewan McGregor,   který vyzdvihuje typickou   situaci pracujícího otce   mimo rodinu. Když ho však   jedna konkrétní okolnost   donutí vrátit se do doby   svého dětství, rázem není   nouze o jemný humor, citové   pohlazení a ponaučení.   Příběh se zabývá   především tématem krize   středního věku a významem   rodinných vztahů, což je   téma, které zřejmě   vyvolalo pozitivní ohlas u   kritiků i diváků, neboť je   v dnešní době obzvláště   aktuální a nutí k   zamyšlení. Všechny   přítomné postavy jsou   dobře vyvážené a mnozí   diváci se s některými z   nich mohou snadno ztotožnit.   Přátelství, rodina a   důležitost nezapomínat na   svou fantazii. O tom to celé   je. Jako rodinný film je   příběh jednoduchý, ale   poutavý, takže může   oslovit více než jednu   generaci. Tragédie   Kryštůfka Robina spočívá   v poznání, že byl kdysi   dítětem milující zábavu.   Dostane druhou šanci   skutečně žít? Prarodiče   naší doby ve filmu   poznávají těžkosti   poválečného   hospodářství. Stále však   chovají naději na lepší   časy, i když některé věci   prostě mít nemohou. Snem je   štěstí dětí, neboť   jejich štěstí je vždy   štěstím jejich rodičů.   Evelin, manželka Kryštůfka   Robina, se opět vymyká   tradičním archetypům. Je   chytrá a nezávislá, a   přestože je jí v očích   patrná bolest z   rozpadajícího se   manželství, ani jednou   nepronese hořké slovo. Také   dcera Madeline je bystrá a   energická dívka, jejíž   jedinou nezpochybnitelnou   touhou je více otcova času a   pozornosti. Co na to říct?   „Nicnedělání často vede   k tomu nejlepšímu.“ Věta,   která se zde často opakuje a   stojí za zamyšlení. Stejně   jako v předchozím filmu je   nálada poměrně smutná,   přesto s jistou dávkou   radosti. Film se stal   uklidňujícím balzámem pro   dnešní nelichotivý svět.   Svět bez fantazie a zábavy   je jako svět bez života.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.12.2018
║Rozpočet   $75miliónov║Tržby USA   $99,215,042║Tržby   Celosvetovo $197,593,066▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Neviem, neviem, po tých   Paddingtonoch, Králičkovi   Petrovi, mi to príde dosť   nevýrazné, až pochmúrne,   komorné, bez lepšej šťavy,   až anglicky chladné,   skutočná zábavnosť len na   krajíčku. /50%/
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.10.2020
Hlúpy a nudný Poo...
Nudný príbeh, ktorý sa   snaží o morálny presah.Pre   deti príliš komplikované,   pre tvrdo pracujúcich   dospelých nereálna   zlátanina.Rodina bez   živiteľa by asi ťažko   žila šťastným životom,   keby nemala "čo do   huby".A som zvedavý ako   by reagovala manželka na to,   že jej chlap nedokáže   uživiť rodinu a behá po   lese s plyšovými   hračkami...McGregor podal   slušný výkon, miestami   podarený humor, ale to   nestačí.
Film   nedoporučujem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

 Sbohem Kryštůfku Robine (2017)
Sbohem Kryštůfku Robine n
Goodbye Christopher Robin
Žánr: rodinný / životopisný
Země: Velká Británie
Režie: Simon Curtis

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Vražda v Orient expresu (1974)

14:20 - 16:25

83 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty středověké Paříže

15:00 - 15:50

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

13 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

13 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Reklama