Zari
ohodnotit

Krvavé žně [Video]

Dark Harvest

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
88 minut

Obsah filmu Krvavé žně

 
V roce 1932 celou Virginii sužují horka. Všichni farmáři jsou na dně, na polích jim nic neroste. Jeden z farmářů v okrese Carson, Elijah, má však pole plné kukuřice. Policisté jedou navštívit právě Elijaha. Procházejí se po jeho poli a vidí tu strašáky. Policista se rozhodne jednomu strašákovi sundat pytel z hlavy. Zjistí, že je to člověk, mrtvý člověk. Elijah zabije jednoho policistu, druhý policista pak zabije Elijaha...

Chlapec Sean zjistí, že jeho biologický otec zemřel a zanechal mu farmu v Carsonu. Vypráví to své přítelkyni Jessice a ta ho přemluví, aby tam zajeli a udělali si hezký výlet. Jedou s nimi i jejich čtyři přátelé Bryan,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Krvavé žně >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.4.2020
Už dlouho jsem se tak dobře nepobavil. Jako   milovníka hororů ve mně film vzbudil   nepřekonatelný odpor, ale na druhé straně   málokdy se sejde tolik absurdních a naivně   natočených situací v jednom příběhu. Za   všechno hovoří přiblblé latexové masky,   které by si ani děti na Halloween na sebe   neoblékly. Všichni herci se plouží jako   zombie, přičemž slovo herci neodpovídá   předvedeným výkonům. Snad scéna koupání   obstojí v mých očích na jeden bodík. Korunu   všemu nasadí závěrečné titulky, ty mě   odrovnaly úplně, ale konečně jsem pochopil,   proč ten film stál úplně za kulový. Vidět v   závěru, jak členové "crew" hasí   požár kulis, to hned tak někde neuvidíte   (nenatočeno úmyslně).
Superbus
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.5.2013
Podprůměrný hororový kousek, u kterého   nevíte, jestli náhodou nebyl myšlen jako   parodie na množství podobných snímků s velmi   amatérskými triky, čemuž nakonec odpovídaly i   záběry z natáčení při závěrečných   titulcích. Nakonec ale dávám celé 4 body,   protože právě díky této nevážnosti byl film   docela legrace.
261972
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.6.2012
Film mě ničím nezaujal. Masky byly otřesné,   herci na tak nízké úrovni, že i já bych   najala lepší. Radši dál nemluvit... Prostě   ztráta času. Viděla jsem jednou a bohatě mi to   stačilo.
(PRO NAPSÁNÍ KVALITNÍ RECENZE BYCH   FILM MUSELA ZKOUKNOUT ZNOVA A TO BYCH ASI   NEZVLÁDLA)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama