Zari
ohodnotit

Království zvěrstev

Animal Kingdom

Další název:
Kráľovstvo zverstiev ; Království zvířat; Königreich des Verbrechens
Země:
Rok:
2010
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
29.10.2010
„Vítejte ve městě, kde vládne zákon džungle!“

Komentáře k filmu Království zvěrstev

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.4.2012
Animal Kingdom
Film, který není přiliš   znám, což já považuji za   velkou škodu. Království   zvěrstev představuje   kombinaci thrilleru a krimi.   Musím říct, že jsem se   během snímku rozhodně   nenudila, byla jsem   přikovaná k obrazovce a   celou dobu jsem se od   obrazovky nehla. Je tam   poměrně hodně postav a   příběh je založen na   jednoduché zápletce, kterou   jsme viděli mnohokrát, ale   přesto v sobě měla něco   jiného, co zaujme. Ve filmu   byla skvělá hudba, která   dodávala filmu to správné a   společně s příběhem   dává dohromady něco   neskutečného, samozřejmě   filmu prospívá i herecké   obsazení, které stojí za   zmínku - James Frecheville,   Ben Mendelsohn, Joel Edgerton,   Guy Pearce a další. Já film   řadím mezi neskutečný   filmový zážitek a věřím   že něco takového se může   stát a, že v jistých   kruzích se tak i stane.
korzybski
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2010
Zkrátka život, jak má být...
Pomalu vyprávěná story,   která vždycky potichu a s   řádným stupňováním   napětí našlapuje k   několika zběsilým scénám   a zvratům. Je to drsné, ale   přitom nepřehnané, oproti   klasickému aranžmá   nemůžete nikomu, zkrátka   vůbec nikomu fandit. Odpornej   život v neustálém strachu,   deformované vztahy, všude   bordel, zbytky jídla,   věčně řvoucí televize,   tlusťoši a tlusťošky,   nemytý chlapi v   nátělníkách, čím víc   zbabělí, tím víc   brutální zločinci,   zkorumpovaná a brutální   policie, chamtiví a slizce   uhlazení právníci v   naleštěných off-roadech.
Tohle v lifestylových   časopisech nenajdete.
Příběh, herecké   výkony, atmosféra a   napětí, uvěřitelnost - to   pro mě bylo věru milé   překvapení.
Moje   připomínky by byly snad jen   technického rázu. Obraz je   na současná měřítka - i u   "indie" filmů -   nápadně vyblitý a zrnitý a   kamera statická, dlouhé   záběry a záběry mimo děj,   to se snad nosilo před   deseti, dvaceti lety. Až to   vypadá, že si tohle tímhle   na klasický nezávislý film   (kterým není) příliš   okázale hraje.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2012
Velmi zajímavý debut, plný   zla a lhostejnosti, který by   zasloužil o hvězdičku víc,   kdyby neoděli medvěda do   lidských šatů a nedali mu   hlavní roli, toho chlapce bez   výrazu (pardon, s výrazem   starého vyhaslého medvěda)   jsem nestrávila a jeho   postavu bych zařadila mezi   desítku nejhorších, které   jsou k vidění. Ostatnímu   obsazení se nedá nic   vytknout, jakož i slídivé a   zákeřné číhavosti,   vyjadřující   všudypřítomný strach, vše   podmáznuto sugestivním   hudebním doprovodem.   NEJLEPŠÍ MOMENT: Plížení   zásahovky za zády   "J" v jednom   záběru - wow!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:10

1 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Noci lásky na Hawaji (Die Frau - Die Nachtigall)

Noci lásky na Hawaji
Die Frau - Die Nachtigall

Elizabeth Forrester

Forrester Elizabeth

Naposled navštívené:
Noci lásky na Hawaji (Die Frau - Die Nachtigall)

Noci lásky na Hawaji
Die Frau - Die Nachtigall

Elizabeth Forrester

Forrester Elizabeth