reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kostnice

Další název:
The Ossuary
Rok:
1970
Délka:
10 minut
„Sedmdesát tisíc koster v jednom filmu.“

Celkové hodnocení filmu Kostnice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2016
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2009
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2013
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.2.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2014
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2008
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2011
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.3.2009
svej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih75001minih75001Neviditelný symbol (2010) 
An Invisible Sign n
minih63237minih63237Karel a Lucie (1979) 
Charles et Lucie n
minih114590minih114590Poslední šance (2008) [TV film] 
Last Chance n
minih106461minih106461Stalingrad (3D) (2013) 
Сталинград 3D n
minih33607minih33607Rychlý běžec (2001) 
Atanarjuat-The Fast Runner n
minih55915minih55915Cestou na fórum se stala divná věc (1966) 
A Funny Thing Happened on the Way to the Forum n
minih39683minih39683Karibští piráti (1942) 
Reap the Wild Wind n
minih24392minih24392Živá pochodeň (1990) 
Spontaneous Combustion n
minih114390minih114390Když Billie porazila Bobbyho (2001) [TV film] 
When Billie Beat Bobby n
minih29885minih29885Gosford Park (2001) 
Gosford Park n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.8 %
8   - curil
7   - Edward52
5   - Hugin
6   - Robinson
10 - Pardal
8   - melakara
6   - fingon
6   - Perhonen
8   - Bape
6   - Extraktor
1   - Kloby
8   - svej

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:35 - 22:35

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Top Star Magazín (2008) [TV po...

21:35 - 22:35

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.372/0.351