Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Košilka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
argenson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2008
"Ježišmarjá,   strejčku, i když seš   profesor češtiny, nemůžeš   v mariáši říkat skvrna!   Flek, proboha tě prosím, v   mariáši říkej   flek!"

Neprávem zapomenutá   perlička ostravské televize.   Dívatelnosti nepochybně   napomohlo angažmá Jiřiny   Šejbalové, i když její   role tady není stěžejní.   Mužští herci tady nijak   neoslnili, jejich výstupy   jsou nezřídka hluchými   místy filmu, ale   třígenerační   špičkování babičky,   jejích dcer a vnučky   povyšují tuto hru nad   průměr. Brilantní dialogy a   zvláště výměna   překvapivě moderních   názorů na život mezi matkou   a dcerou (proč už tenkrát   si někdo nevšimnul tehdy   mladé Lenky Termerové?).
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.9.2017
Zpočátku nic moc, ale pak   nastává moje oblíbená   motanice. Herci velmi dobří,   občas se dá i zasmát.   Příjemná věcička.
Krikri
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2020
Zpočátku to vypadalo na   nudný film, ale od poloviny   nastává smršť výborných   hlášek. Objevují se   srandovní figury jako   poetické nemehlo Cín a   nenažraný pojišťovák.   "Já jsem ji požádal o   ruku." "Ona vás   odmítla?" "Ne že   by mě přímo odmítla, jenom   řekla: to se radši   zabiju.":) "Nech   mě, já vím všechno!"   "Tak schválně, kdy   umřel Komenský?":)   "Teď nemůžeme,   dáváme film do   vývojky!" "Už   ustalujeme, babičko!"   "Taková hanba, plný   dům lidí a oni   ustalují!" "Já   vás ožením, co byste   říkal Božence?"   "Vy taky čekáte   dítě?":) Dobře jsem se   bavil. 65%

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Adam Pitra

Pitra Adam

Sophie Simmons

Simmons Sophie

Naposled navštívené:
Adam Pitra

Pitra Adam

Sophie Simmons

Simmons Sophie