reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Korzárova pomsta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2011
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2007
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2006
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Nadka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih77000minih77000Leváci (2009) 
The Janky Promoters n
minih76830minih76830Řezník (2009) 
The Butcher n
minih108280minih108280Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (2011) [TV film] 
Taken from Me: The Tiffany Rubin Story n
minih7209minih7209Dým bramborové natě (1976) 
Dým bramborové natě n
minih24586minih24586Sneh pod nohami (1978) 
n
minih67973minih67973Zpátky do školy (1986) 
Back to School n
minih155548minih155548Lady Bird (2017) [DCP] 
Lady Bird n
minih5953minih5953Dědictví vášně (1986) 
Long zai jiang hu n
minih49205minih49205Veřejní nepřátelé (2009) 
Public Enemies n
minih16905minih16905Pražákům, těm je hej! (1991) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 % (8)
8   - curil
8   - clara.bow
6   - MildaX
6   - Dex
9   - ceskytulak
7   - tvo
6   - pepa123
4   - Nadka

TV Program

ČT1 - Jak pan Majer našel zvoneček (...

13:20 - 13:50

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Šílený svět studené války

12:55 - 13:50

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:50 - 14:05

38 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150681
Osobností: 633989
Fotografií: 574565
Plakátů: 273011
Obsahů a biografií: 138381

Poslední komentáře

Blahodárný venkov (2007)

Blahodárný venkov
Tuctový příběh mladého   lékaře, který pozná svou   namyšlenost až v prostředí   venkovské ordinace, není   nijak originální.   Zpracování je více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Cvalda Olda (1981) [TV seriál]

Cvalda Olda
Animovany vecernickovy serial   o klukovi Cvalda   Olda.

Cvalda Olda je   československý animovaný   televizní seriál z roku 1983   vysílaný více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.272/0.236