Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Konvoj PQ 17

Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
413 minut

Komentáře k filmu Konvoj PQ 17

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.1.2015
Seriálový válečný epos na   základě skutečné události   točený současnými   technickými možnosti vyniká   především svojí až   příliš natahovanou   komorností. Celé je to jako   sbírka hluchých míst.   Nezáživnost zcela potápí   tento počin, jako Němci   lodě slavného konvoje   převážející do   Sovětského svazu zbrojní a   technický materiál. Při   velmi drastickém střihu by   snad zůstal přijatelnější   film. Jediné co stojí za   zmínku jsou digitální lodě   a letouny. Jejich vyobrazení   stojí za podívanou. Jinak to   nestojí ani za řeč.
Jarda.ftr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2017
Rusové vždy rádi   "důmali" a to se   odráží i v tomto filmu.   Film není pro vyznavače   ubohé laciné, primitivní   akční zábavy neboť v   psychologii postav místy   zachází hluboko ve snaze   odkrýt co nejvíce bolest a   utrpení. Film je na základě   skutčných událostí a není   nijak zvláště uměle   přikrašlován jako filmy z   USA, ve kterých nechybí   obrovská sebestřednost a   arogantní sebevychvalování.   Rusové zkrátka   "padůmali pri   vódke" a natočili   dobrý   psychologicko-válečný film   a rozhodně není jediný.
sakro
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2011
krutá válka v Severním ledovém moři
Skutečný postsovětský   epos, převážně velmi   dobře zpracovaný, každý   díl skvěle doplněný   autentickými archivními   záběry vztahujícími se ke   konkrétnímu obsahu dané   části. V žádném   případě není bez chyb, ale   spousta z nich se dá pominout   a prominout. Kupodivu   nejhůře na mě působily ty   nejjednodušší scény z   pracoven jednotlivý   státníků a vojevůdců. Ty   byly velmi málo věrohodné,   ne obsahem, ten je dán   nezvratnými historickými   fakty, ale pojetím a   zpracováním. Také považuji   za velkou škodu, že je celé   dílo herecky odehráno v   typicky ruské póze patosu,   až divadelního   přehrávání a deklarací. U   postav ruských to divák   ještě snese, neboť jim je   to mnohdy skutečně vlastní   i v realitě, ale v případě   postav britských nebo   amerických je toto pojetí   často k smíchu i v   nepatřičných scénách.   Hodnotím-li však dílo   obsahem, musím se vrátit ke   kladným vyjádřením. Vůbec   mi nevadila ani stopáž 8 x   50 minut, vždyť příběh   každého konvoje byl také   vždy otázkou mnoha desítek   dnů a i tehdy se jistě   účastníkům táhl čas   naprosto nekonečně. Není to   asi film pro úplně   každého, ale komu je   tématika námořní války   blízká, neměl by si nechat   ujít.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

13:40 - 14:40

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:30 - 14:30

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Reklama