Zari
ohodnotit

Komando postradatelných

Soldiers of Fortune

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
94 minut

Komentáře k filmu Komando postradatelných

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.9.2018
"Postradatelná"   blbinka, která by nestála za   zmínku, pokud by v ní   nehrálo několik známých   hollywoodských herců   (Slater, Bean, Cromwell,   Meaney), i když někteří   jsou původem Britové.   Začátek ušel, ale to bylo   pouze deset minut, potom   rozplizlý děj, včetně   nezáživného výcviku   "milionářů", což   se dnes opakuje v každém   druhém akčním filmu s   podobnou tématikou. V   závěrečné dvacetiminutovce   vypukne přehršel akcí,   které postrádají vesměs   logiku, odhalení střídá   odhalení. Ale všichni ti   sledovaní hrdinové   vyváznou. Prostě všechny   tyto koprodukce s Ruskem,   Rumunskem, Bulharskem, stojí   za prd. Ještěže Česko má   Toma Cruise a Mission:   Impossible.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2023
Příběhů o milionářích   platící si nějaké   dobrodružství bylo natočeno   už poměrně dost. A nejvíce   převládá lovení lidí,   jako třeba ve snímku   ´Živý terč´ (1993) či   ´Hra o přežití´ (1994). V   tomto snímku si milionáři   zaplatili atmosféru války.   Ano, na vlastní kůži. A tak   si oblečou pouštní   maskáče, vezmou zbraň a   jsou. No, a jak už to   samozřejmě bývá,   tentokrát to má poněkud   jiný průběh.   Předvídatelnost? Aby ještě   ne, když se používá stále   stejná dějová šablona.   Herecký ansámbl známý, ale   na kvalitě to nepřidalo. O   složitý děj se v žádném   případě nejedná.   Mírnější humor a akce se   na takový film objevuje, ale   poměrně v malých dávkách.   Charaktery milionářů jsou   tak podivné, že nemá smysl   se jimi zabývat. Scénář je   tak hloupý, že herci jsou   jen přítomni a na něco si   hrají. Takže nic než   nenáročný a hodně   odpočinkový film, u kterého   se nemusí nad ničím a nad   nikým přemýšlet. Shlédnou   a zapomenout. Asi tak.
pigal
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.3.2013
Pozor odpad!
Hm.Co dodat?Jeden z   najdebilnejsich filmov ake som   kedy videl.Primitivny scenar a   rezia su zlatym klincom, alebo   lepsie povedane lajnom na   tomto filmovom hnoji.O   "kvalite" filmu   hovori aj to, ze hlavnu   hrdinku si tu zahrala   reziserova zena, alebo ina   forma pribuzenstva, ktora vo   filme mala brata-lenze   vzhladom k vekovemu rozdielu   mu mohla byt skor matkou aj   napriek kilogramom make-upu   nanesenom v hrubych vrstvach   na jej ksicht.Herecke   obsadenie viac ako slusne.Ale   tento film by nezachranilo ani   10 Oscarovych hercov.
Film v ziadnom pripade   nedoporucujem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherná Amerika

09:30 - 10:25

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Hell’s Kitchen Česko (2024) [T...

09:30 - 10:55

6 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Prima - Dvojka na zabití (2021) [TV se...

09:15 - 10:25

21 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Paco - stroj smrti (Vendetta dal futuro)

Paco - stroj smrti
Vendetta dal futuro

Alan Seconi

Seconi Alan

Naposled navštívené:
Paco - stroj smrti (Vendetta dal futuro)

Paco - stroj smrti
Vendetta dal futuro

Alan Seconi

Seconi Alan