Jeden svět
ohodnotit

Komando postradatelných

Soldiers of Fortune

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
94 minut

Obsah filmu Komando postradatelných

 
Parta boháčů, kteří už ve svém životě všeho dosáhli, se rozhodne pro zvláštní adrenalinovou zábavu. Jelikož mají rádi vzrušení, zaplatí obrovské množství peněz za to, že budou dopraveni do nefalšované bojové akce. Očekávají od toho plno legrace a dobrodružství, jenže si neuvědomují, že tentokrát přestřelili.

FTV Prima

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2023
Příběhů o milionářích platící si nějaké   dobrodružství bylo natočeno už poměrně dost.   A nejvíce převládá lovení lidí, jako třeba   ve snímku ´Živý terč´ (1993) či ´Hra o   přežití´ (1994). V tomto snímku si   milionáři zaplatili atmosféru války. Ano, na   vlastní kůži. A tak si oblečou pouštní   maskáče, vezmou zbraň a jsou. No, a jak už to   samozřejmě bývá, tentokrát to má poněkud   jiný průběh. Předvídatelnost? Aby ještě ne,   když se používá stále stejná dějová   šablona. Herecký ansámbl známý, ale na   kvalitě to nepřidalo. O složitý děj se v   žádném případě nejedná. Mírnější humor   a akce se na takový film objevuje, ale poměrně   v malých dávkách. Charaktery milionářů jsou   tak podivné, že nemá smysl se jimi zabývat.   Scénář je tak hloupý, že herci jsou jen   přítomni a na něco si hrají. Takže nic než   nenáročný a hodně odpočinkový film, u   kterého se nemusí nad ničím a nad nikým   přemýšlet. Shlédnou a zapomenout. Asi tak.
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.9.2018
"Postradatelná" blbinka, která by   nestála za zmínku, pokud by v ní nehrálo   několik známých hollywoodských herců (Slater,   Bean, Cromwell, Meaney), i když někteří jsou   původem Britové. Začátek ušel, ale to bylo   pouze deset minut, potom rozplizlý děj, včetně   nezáživného výcviku "milionářů",   což se dnes opakuje v každém druhém akčním   filmu s podobnou tématikou. V závěrečné   dvacetiminutovce vypukne přehršel akcí, které   postrádají vesměs logiku, odhalení střídá   odhalení. Ale všichni ti sledovaní hrdinové   vyváznou. Prostě všechny tyto koprodukce s   Ruskem, Rumunskem, Bulharskem, stojí za prd.   Ještěže Česko má Toma Cruise a Mission:   Impossible.
pigal
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.3.2013
Pozor odpad!
Hm.Co dodat?Jeden z najdebilnejsich filmov ake som   kedy videl.Primitivny scenar a rezia su zlatym   klincom, alebo lepsie povedane lajnom na tomto   filmovom hnoji.O "kvalite" filmu hovori   aj to, ze hlavnu hrdinku si tu zahrala reziserova   zena, alebo ina forma pribuzenstva, ktora vo filme   mala brata-lenze vzhladom k vekovemu rozdielu mu   mohla byt skor matkou aj napriek kilogramom   make-upu nanesenom v hrubych vrstvach na jej   ksicht.Herecke obsadenie viac ako slusne.Ale tento   film by nezachranilo ani 10 Oscarovych   hercov.
Film v ziadnom pripade nedoporucujem.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10