reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Klíčem je strach

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.7.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.2.2009
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2008
chipushit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35114minih35114Šest otázek pro Jana Wericha (1964) 
Šest otázek pro Jana Wericha n
minih121262minih121262Požírači leknínů (2013) 
Požírači leknínů n
minih46076minih46076Dr. Dolittle 4 (2008) [Video] 
Dr. Dolittle: Tail to the Chief n
minih43646minih43646Rubyina hospoda (2001) [TV film] 
Ruby's Bucket of Blood n
minih20551minih20551Takový je byznys (1990) 
Taking Care of Business n
minih37077minih37077Fešák Churchill (2003) 
Churchill: The Hollywood Years n
minih87559minih87559Ďábel se třemi zlatými vlasy (2009) [TV film] 
Der Teufel mit den drei goldenen Haaren n
minih3334minih3334Ator - pán ohně (1982) 
Ator, the Fighting Eagle n
minih38774minih38774Jeho fotr, to je lotr! (2004) 
Meet the Fockers n
minih96901minih96901Ztracen ve vesmíru (2011) 
Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - curil
9   - Charlie35
6   - MildaX
8   - Milicent
8   - MysteryIll
9   - Johnny1
9   - Tominko
8   - chipushit
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144387
Osobností: 615297
Fotografií: 539427
Plakátů: 258171
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Schůzka s cizincem (1995)

Schůzka s cizincem
Tohle je docela málo   povedený večerníček pro   dospělé.Sarah a Toni, oba   trochu na zabití, ale dívalo   se na ně hezky, to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Rychlý prachy (2007) [Video]

Rychlý prachy
No jo je to asi zahraný, ale   tak je to dobrý pokoukani.   Ženský pěkně vybraný a   pěkně zahraný. Scénář   taky dobrém a v ramci žánru   kvalitní. Ta rádoby   ulejpavost byla sexy.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Goethe! (2010)

Goethe!
Málokdy je filmové   zpracování lepší než   kniha, ovšem tentokrát   nevidím rozdíl.Goethe jako   mladý snílek a důvěřivý   tak, že si nechá více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Papírová města (2015)

Papírová města
Filmová abstinence dokáže   člověka dohnat k   nechutnostem, jako výběr z   filmů na základě názvu. Z   téhle "mysterozní" (kdo to   napsal, více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Labyrint (2015/5) [TV epizoda]

Labyrint
Slovenská kolegyně se s   náma rozloučila, ale né na   dlouho, opět se chce vracet a   vyslechnout svědky. Celý   případ se stále více   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.539/0.504