Cerven
ohodnotit

Každá koruna dobrá

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
29.9.1961

Komentáře k filmu Každá koruna dobrá

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.2.2017
Tak ono to někde možná tu   hlavu a patu má, ale já   nepřišel na to kde.   Ustavičné hledění do   kamery mi připadalo úchylné   a monology taktéž. Občas se   autoři, chacha, pokusil o   rádoby humor, který mne   nechal zcela klidným. Celý   film mi spíše lezl na nervy,   než abych se bavil.
Erkul
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.5.2011
POvedená nepovedená, toť   otázka. Splnila svůj účel,   protože lid divácký je   vždy nějak nakloněn   akceptovat podproudy v   čemkoliv. Neříkám ani   film, říkám věc, jsem   viděl v minulém století   dvakrát v televizi a nikdy   jsem jej nedokoukal. Řada   dnešních filmů, zejména   tzv. mladé generační vlny a   jdoucí s politickou   objdnávkou ruku v ruce, má   stejné mateřské znamínko.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Tak tuto komedii jsem vůbec   nepochopil. Je vskutku   hvězdně nabitá. Vystupuje   tu celá plejáda hereckých   legend. Avšak se souhlasem   textu pana Fikejze, ani ti   herci tu blbost   nezachraňují.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Arabela

Arabela
Arabela

Naposled navštívené:
Arabela

Arabela
Arabela