ohodnotit

Karambol [TV film]

Další název:
Oběti: Karambol
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
87 minut
„Jiří Langmajer a Jitka Schneiderová řeší nečekané následky jedné dopravní nehody.“

Celkové hodnocení filmu Karambol

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2016
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
Rocky4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2009
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.1.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2009
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2011
jardiv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2017
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2009
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2011
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2009
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.7.2015
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2019
TerezaPu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.8.2014
Petr1984
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2009
Komparsista11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.1.2009
Honzah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2011
bibik9185
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12114minih12114Masseba (1989) 
n
minih37089minih37089Lupiči paní domácí (2004) 
The Ladykillers n
minih42933minih42933Všichni musí zemřít (2005) [TV film] 
Všichni musí zemřít n
minih71433minih71433Místnost sebevrahů (2011) [2k digital] 
Sala samobójców n
minih13594minih13594Náš dům (2006) [TV film] 
Our House n
minih59417minih59417Šmudlík a Leskulinka (1937) 
Šmudlík a Leskulinka n
minih41736minih41736Člověk jde za sluncem (1961) 
Čelovek iďot za solncem n
minih120105minih120105Nebe existuje (2014) 
Heaven Is for Real n
minih113093minih113093Sganarel lékařem (1962) [TV inscenace] 
Sganarel lékařem n
minih40765minih40765Dobrý ročník (2006) 
A Good Year n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Nevlastní bratr (2006) [TV film]

 Nevlastní bratr (2006) [TV film]
Nevlastní bratr n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Petr Slavík

(pokračování)

Hadí tanec (2005) [TV film]

 Hadí tanec (2005) [TV film]
Hadí tanec n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Petr Slavík

(pokračování)

Živnostník (2005) [TV film]

 Živnostník (2005) [TV film]
Živnostník n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Petr Slavík

(pokračování)

Jiný člověk (2003) [TV film]

 Jiný člověk (2003) [TV film]
Jiný člověk n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Petr Slavík

(pokračování)

Svědek (2001) [TV film]

 Svědek (2001) [TV film]
Svědek n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Petr Slavík

(pokračování)

Znásilnění (2000) [TV film]

 Znásilnění (2000) [TV film]
Znásilnění n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Petr Slavík

(pokračování)

Přepadení (1999) [TV film]

 Přepadení (1999) [TV film]
Přepadení n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Petr Slavík

(pokračování)

Hodnocení filmu

65.7 % (21)
7   - argenson
7   - Snura
6   - melakara
5   - R.RICKIE
5   - Rocky4
10 - Ondrej_pri
4   - Andrejevna
7   - Lasy
5   - jardiv
8   - Milicent
6   - smíšek
8   - Persefonia
6   - rosta12
8   - Warden
9   - Abika
8   - respect
4   - TerezaPu
3   - Petr1984
4   - Komparsist
8   - Honzah

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

102 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - S modlitbou na cestách

04:00 - 04:20

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Rodinné případy (2019) [TV ser...

03:30 - 04:10

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:15 - 06:30

47 minut již uběhlo
148 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.521/0.438