reklama
 
ohodnotit

Kam s ním?

Další název:
Kam s ním
Žánr:
Rok:
1955
Délka:
45 minut
Premiéra v ČR:
14.12.1956

Celkové hodnocení filmu Kam s ním?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.7.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2011
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2011
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.5.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2010
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2010
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.9.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102962minih102962Starostka z cukrárny (2011) 
Mayor Cupcake n
minih150453minih150453To je vražda, zapekla do smrtícího receptu (2016) [TV film] 
Murder, She Baked: A Deadly Recipe n
minih65612minih65612600 kilo zlata (2010) 
600 kg d'or pur n
minih17758minih17758Red Force 5 (1990) 
Huang jia shi jie zhi: Zhong jian ren n
minih4898minih4898Cable Guy (1996) 
The Cable Guy n
minih129761minih129761Dovolená (1997) 
Dovolená n
minih45414minih45414Dívka (1965) 
Devojka n
minih2315minih2315...ani smrt nebere (1995) 
...ani smrt nebere n
minih4869minih4869Bylo čtvrt a bude půl (1968) 
Bylo čtvrt a bude půl n
minih45406minih45406Osamělá vlčice (1968) 
La Louve solitaire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78 %
6   - curil
8   - Erkul
6   - Serpentina
6   - REKBRIT
10 - melakara
9   - satyr
8   - rosta12
7   - antoninses
8   - vecernice
10 - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.457/0.422