Zari
ohodnotit

Dracula III: Odkaz

Dracula III: Legacy

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
86 minut

Obsah filmu Dracula III: Odkaz

 
V blízké budoucnosti. Otec Uffizi (Jason Scott Lee) a jeho pomocník Luke (Jason London) cestují do vzdáleného, válkou zničeného Rumunska, aby zachránili dívku Elizabeth a skončili s hrabětem Draculou (Rutger Hauer) jednou provždy. Během cesty narazí na televizního reportéra a armádu vesničanů snažících se potírat vzrůstající počet upírů, kteří sužují jejich zemi.

Autor: Jerzi
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Dracula III: Odkaz >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.7.2013
Hlavním důvodem pro mé rozhodnutí pro tento   film byl Rutger Hauer.Ovšem když uvidíš   Drákulu asi tak po hodině sledování filmu a to   možná tak na slabých 10 minut - tak co si o tom   pak můžeš pomyslet.
Jason Scott Lee mi nevadil   naopak - celkem jsem jeho roli uvítal.Nakonec   bych překousl i to prostředí, kde se to   odehrávalo, ale celkový dojem na mě působil   tak, že i když jsem předtím neviděl   předchozí dva díly, tak teď ( po shlédnutí   tohoto filmu ) už nemám chuť je vidět   vůbec.
Takže asi tak :-).
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.6.2010
Tak takového Draculu jsem ještě neviděl.   Rumunsko, občanská válka, v horách povstalci,   vojska mezinárodních sborů, všudypřítomní   novináři. Povstalci dodávají upírům   vesničany na maso. Kolem samá bazuka a RPG. Do   toho všeho upíři na chůdách, další   zmalovaní bělkou, jako by byli herci Divadla   Ladislava Fialky. Prostě k smíchu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
dopisovateldopisovateldopisovatel
Reklama