reklama
 
ohodnotit

Kam jdeš úplně nahá?

Dove vai tutta nuda?

Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Kam jdeš úplně nahá?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
miras22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2008
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33319minih33319Kód Navajo (2002) 
Windtalkers n
minih3244minih3244Arrivederci Baby (1966) 
Drop Dead Darling n
minih40293minih402939. rota (2005) 
9 rota n
minih45027minih45027Dračí prsten (1994) [TV film] 
Desideria e l'anello del drago n
minih55095minih55095Ahoj, deti (1962) 
Zdravstvujtě, děti n
minih55465minih55465Ballada o Beringe i jego druzjach (1970) 
Ballada o Beringe i jego druzjach n
minih25123minih25123Armageddon (1998) 
Armageddon n
minih29460minih29460Ďábel přichází (2000) 
Lost Souls n
minih37817minih37817Dynastie Nováků (1982) [TV seriál] 
Dynastie Nováků n
minih44121minih44121Skippy (1967) [TV seriál] 
Skippy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.6 %
4   - Agostino
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
5   - Alfpaseka
8   - miras22
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - Taggart (1983) [TV seriál]

23:20 - 01:30

56 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

ČT2 - Queer: Sex, beat a video

00:10 - 00:40

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

00:10 - 00:55

6 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Spící tygr (1995) [TV film]

00:15 - 02:15

1 minut již uběhlo
119 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144281
Osobností: 615004
Fotografií: 539028
Plakátů: 257992
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.191/0.155