reklama
 
ohodnotit

Kam jdeš úplně nahá?

Dove vai tutta nuda?

Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Kam jdeš úplně nahá?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
miras22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2008
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3596minih3596Itazu - Kuma (1987) 
Itazu - Kuma n
minih48037minih48037Ali G, Aiii (2000) [Video] 
n
minih18154minih18154Rudý škorpión (1988) 
Red Scorpion n
minih52667minih52667Alarm (1962) 
Alarm n
minih56051minih56051Bitva na Baltu (1987) 
Moonzund n
minih15040minih15040Orel přistál (1976) 
The Eagle Has Landed n
minih5818minih5818Dálnice (1987) 
n
minih27615minih27615Andrew - člen naší rodiny (1999) 
Bicentennial Man n
minih45914minih45914Než ďábel zjistí, že seš mrtvej (2007) 
Before the Devil Knows You're Dead n
minih28393minih28393Vesmírní kovbojové (2000) 
Space Cowboys n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.6 %
4   - Agostino
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
5   - Alfpaseka
8   - miras22
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

37 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

ČT2 - Z očí do očí

02:40 - 03:10

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:35 - 03:00

77 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Zamilované léto (2007) [TV fil...

02:05 - 03:45

47 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.333/0.294