ohodnotit

Jméno kódu Rubín

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
5.12.1996
„Tajemství a intriky alchymie platí i dnes...“

Celkové hodnocení filmu Jméno kódu Rubín

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.11.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2014
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.5.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.1.2015
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.1.2015
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.2.2015
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih83099minih83099Argo (2012) 
Argo n
minih20491minih20491Tajnosti a lži (1996) 
Secrets & Lies n
minih63838minih63838Strašidla na Kulíkově (2010) [TV seriál] 
Strašidla na Kulíkově n
minih60178minih60178Tygří spáry 4 (1999) 
Tiger Claws III n
minih14595minih14595O velkou cenu (1944) 
National Velvet n
minih33949minih33949Ohnivé ženy se vracejí (1986) [TV film] 
n
minih45108minih45108Tranzit (1983) [TV film] 
n
minih104019minih104019Znovuzrozený (2011) 
Rebirth n
minih111175minih11117596 hodin: Zúčtování (2015) 
Taken 3 n
minih16380minih16380Pomsta Růžového pantera (1978) 
Revenge of the Pink Panther n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35 % (8)
6   - curil
4   - melakara
4   - Tonykla
5   - Scifista
1   - red.mann
1   - ASPHALT
4   - fingon
3   - etos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.261/0.231