ohodnotit

Jméno kódu Rubín

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
5.12.1996
„Tajemství a intriky alchymie platí i dnes...“

Celkové hodnocení filmu Jméno kódu Rubín

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.11.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2014
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.5.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.1.2015
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.1.2015
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.2.2015
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih94900minih94900Operace E (2012) 
Operación E n
minih144887minih144887Viktorie (2016/2) 
Victoria n
minih68516minih68516Krásné lži (2010) 
De vrais mensonges n
minih50954minih50954Prodaná nevěsta (1962) [TV inscenace] 
Prodaná nevěsta n
minih11019minih11019Kwaidan - Černé vlasy (1964) 
Kaidan n
minih26960minih26960Nezvaný host (1969) 
Nezvaný host n
minih16760minih16760Povídky o dětech (1964) 
n
minih46228minih46228Maturitní ples (2008) 
Prom Night n
minih16953minih16953Malé dějiny jedné rodiny (1988) [TV seriál] 
Malé dějiny jedné rodiny n
minih42018minih42018Hlavu dolů (1971) 
Giu la testa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35 % (8)
6   - curil
4   - melakara
4   - Tonykla
5   - Scifista
1   - red.mann
1   - ASPHALT
4   - fingon
3   - etos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152894
Osobností: 637240
Fotografií: 582165
Plakátů: 276536
Obsahů a biografií: 140313

Poslední komentáře

CHIPS: Bláznivá hlídka (2017)

CHIPS: Bláznivá hlídka
Trocha streštěnosti a o   zábavu je postaráno.   Vysloužilý závodník na   motorce a druhý závislý na   sexu odhalí ve svých   řadách lupiče obrněných   automobilů z penězi.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.272