reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jestřábí moudrost

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1989
„Baladický příběh na motivy staré irské legendy zobrazuje věčný boj dobra a zla, lásky a nenávisti.“

Celkové hodnocení filmu Jestřábí moudrost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2006
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.7.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.7.2015
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.1.2016
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2006
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2009
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2016
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.7.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2009
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2014
Luraj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2010
SaraPDG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.12.2012
Mrnus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih89701minih89701Machři 2 (2013) 
Grown Ups 2 n
minih54611minih54611Nemysli na to (2007) 
Non pensarci, Ciao Stefano n
minih13321minih13321Na koho to slovo padne (1980) 
Na koho to slovo padne n
minih66527minih66527Kořeny nebe (1958) 
The Roots of Heaven n
minih54994minih54994Tři slunce (2004) 
Tre solar n
minih13041minih13041Můj nový revolver (1992) 
My New Gun n
minih55999minih55999Victor (2009) 
Victor n
minih8768minih8768Hry a sny (1958) 
n
minih16044minih16044Podezření (1941) 
Suspicion n
minih55376minih55376Dobrý večer, pane Wallenbergu (1990) 
God afton, Herr Wallenberg - En Passionshistoria från verkligheten n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
5   - curil
6   - clara.bow
5   - Edward52
2   - M.A.G.
2   - jmenuji.se
3   - volam.sa.p
6   - AGAMEMNON
4   - REKBRIT
5   - New
6   - satyr
8   - rimeon
6   - Kycky
2   - thefj
7   - Persefonia
6   - Milicent
6   - rosta12
10 - Bohous.gr
6   - Luraj
9   - SaraPDG
6   - Mrnus
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.723/0.698