Zari
ohodnotit

Jesse Stone: Chladnokrevný detektiv [TV film]

Stone Cold

Další název:
Chladnokrevný Stone
Rok:
2005
Délka:
120 minut
„Policejní náčelník Jesse Stone musí se svými podřízenými vyřešit případ sériových vrahů a znásilněné studentky.“

Komentáře k filmu Jesse Stone: Chladnokrevný detektiv

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2014
V zapadlém městečku   Paradise se stala vražda.   Jesse Stone se pustí do   vyšetřování s vervou sobě   vlastní a svojí klidnou   povahou se nenechá ničím   zviklat. Opět se jedná o   krimi, takže detektivní   napětí se stále nekoná. A   je to ohromná škoda. Tom   Seleck na to prostě má, a   jeho potenciál a veškeré   charisma nebylo plně   využito. V městečku si už   pomalu zvykají na jeho   tvrdší metody a tak je   jisté, že nikomu nic   neprojde. A může si na   policejní stanici vyřvávat,   vyhrožovat a urážet jak   chce. Jak je patrné v jedné   scéně ke konci snímku.   Nadržená obhájkyně mě   neustále přesvědčovala,   že přes postel nového   policejního šéfa ovládne.   Inu, necháme se překvapit   dalšími díly. Snímek je ve   stejném tempu a atmosféře   jako předchozí úvodní   díl. I přes absenci velkých   akčních scén se jedná o   přívětivé odpočinkové   dílo, které si oblíbí   především starší   generace.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2011
Výborná, kultivovaně   natočená kriminálka s   dobře vystiženou atmosférou   amerického maloměsta, kde i   pod zdánlivým líným   poklidem se skrývá mnoho   morálního odpadu a tím   pádem i zločinu. Tom Selleck   v roli šerifa Stonea,   věčně bojujícího se svou   alkoholovou závislostí,   hraje výborně a působí   velmi sympaticky. Skvělé   dialogy a kvalitní režie   zkušeného Roberta Harmona.   Všechny čtyři epizody z   této minisérie jsou   výborné. Seriály typu CSI   Miami, Las Vegas, New York   atd.... nesahají tomuto ani   po kotníky.
p.a.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2017
Dobrý začátek
Tenhle film je stejný jako   jeho hlavní hrdina. Nikam se   moc nežene, ale vždycky   dojde kam chce. Poctivá   detektivka. Zločinci   příliš pozdě pochopili,   že podceňovat Jesseho Stonea   se nevyplácí. Dobře   zahrané - hlavně Selleck   perlí. Tahle série se nám   tímto dílem pěkně   rozeběhla. Kdo má rád ne   příliš akční detektivky   přijde si na své.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

27 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

12:45 - 13:10

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:35

32 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:30 - 13:30

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Horst von Harbou

von Harbou Horst

Agnes Cecilla

Agnes Cecilla

Breznianski mostári

Breznianski mostári
Breznianski mostári

Naposled navštívené:
Horst von Harbou

von Harbou Horst

Agnes Cecilla

Agnes Cecilla

Breznianski mostári

Breznianski mostári
Breznianski mostári