Zari
ohodnotit

Jen pro zamilované

For Lovers Only

Žánr:
Rok:
2010
Délka:
84 minut
„Fotograf při práci v Paříži narazí na svou dávnou lásku...“

Komentáře k filmu Jen pro zamilované

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2013
Film se mi líbí a nejenom   svým černobílým   provedením. Mám rád   francouzské filmy už dlouho   a po svých několika   návštěvách sladké Francie   ještě více. Nemohu říct,   že je film originální, ale   svým způsobem je   netradiční. Jednotlivé   scény se rychle střídají a   vrací. Já jsem rád za   exteriéry Paříže,   putování zemí, a také   záběry z Riviéry, kde cesta   milenců končí. Film si   určitě najde své diváky,   asi spíše romantického   založení nebo ženy.

Možno doplnit   další herecké   představitele filmu, i když   hrají pouze okrajové role:   Jean-Claude Thibaut, Jean-Mark   Thoussiant a André Sarawa.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.5.2013
Ani ne tak pro zamilované,   jako pro estéty, nebo pro   zamilované estéty...   nádherně exponovaný,   žijící z odrazů ve sklech,   mlžený pohybem, oslepující   ránem, zachycen s prchavostí   okamžiku, provoněný   sluncem, těžící z   krásy... Příběh iluzí, o   kterých se dopředu ví, že   jsou ztracené a film, který   si musíte prohlížet, ne se   jen dívat.
mykescH
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2011
Film Fest Zlín
skvělá atmosféra festivalu   jednu hvězdu v hodnocení   přidala, ale film si ji   rozhodně zaslouží.   Úžasná kamera a perfektní   práce herců...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
U-2000 - Podmořská cesta hrůzy

U-2000 - Podmořská cesta hrůzy

Maria De Matteis

De Matteis Maria

Naposled navštívené:
U-2000 - Podmořská cesta hrůzy

U-2000 - Podmořská cesta hrůzy

Maria De Matteis

De Matteis Maria