reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jen aby to byla holčička

Speriamo che sia femmina

Rok:
1986
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1989
„Komedie o tom, jak se dá žít s muži, ale také bez nich.“

Celkové hodnocení filmu Jen aby to byla holčička

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2011
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2011
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63169minih63169Líbej mne až k smrti (1955) 
Kiss Me Deadly n
minih7554minih7554Fantom Opery (1943) 
Phantom of the Opera n
minih46279minih46279Spálené životy (2008) 
The Burning Plain n
minih19090minih19090Smělé inkognito (1972) 
Alleluja E Sartana Figli Di... Dio n
minih46176minih46176Vlna (2007) [TV minisérie] 
Vlna n
minih47230minih47230Kouzelný puding (2000) 
The Magic Pudding n
minih147121minih147121Zpátky na scénu (2015) 
La Smorfia n
minih15822minih15822Piraňa (1978) 
Piranha n
minih27547minih27547Generálova dcera (1999) 
The General's Daughter n
minih37045minih37045Johnny Guitar (1954) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
6   - argenson
8   - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
7   - Faye
7   - rosta12
8   - POMAJZ
10 - DIAWARA

TV Program

ČT1 - Cestománie

16:45 - 17:15

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

16:35 - 17:20

31 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.477/0.456