reklama
 
ohodnotit

Jen aby to byla holčička

Speriamo che sia femmina

Země:
Rok:
1986
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1989
„Komedie o tom, jak se dá žít s muži, ale také bez nich.“

Celkové hodnocení filmu Jen aby to byla holčička

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2011
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2011
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih136632minih136632Monstrum z hlubin (2013) 
Poseidon Rex n
minih47312minih47312Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Osudový zápas (1980) 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Smertelnaja schvatka n
minih14136minih14136Netvor (1996) 
Der Unhold n
minih45598minih45598Životní příběh Natalie Woodové (2004) [TV film] 
The Mystery of Natalie Wood n
minih66848minih66848Ženy sobě (2011) 
Bridesmaids n
minih24946minih24946Tajný agent Jack T. (1997) 
Fire Down Below n
minih44958minih44958Sbohem, baby (2007) 
Gone Baby Gone n
minih24616minih24616Přátelé bermudského trojúhelníku (1987) 
n
minih39919minih39919Nepřemožitelný Shaolin (1978) 
Nan Shao Lin yu bei Shao Lin n
minih47109minih47109Baronka di Carini (2007) [TV film] 
La baronessa di Carini n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 % (8)
6   - argenson
8   - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
7   - Faye
7   - rosta12
8   - POMAJZ
10 - DIAWARA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150697
Osobností: 634059
Fotografií: 574688
Plakátů: 273054
Obsahů a biografií: 138421

Poslední komentáře

Vrať se mi (2000)

Vrať se mi
Krásný, jednoduchý a velice   půvabný romantický snímek,   kde není nouze ani o city a   slzy. Takřka dvouhodinová   stopáž sice budí rozpaky, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volání (2014)

Volání
Detektivní příběh o   sériových vraždách   opírající se o určitý   druh manipulace spojené s   biblí. Scénář by se hodil   i na obyčejný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Šílená matka (2015)

A Nihilo Nihil

Šílená matka
Tento film nie je akože zlý,   je prázdny. Je priam až   neuveriteľné, ako sa dá   natočiť tak nezmyselný a   hlavne prázdny film. Fakt   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Red Dog (2011)

Red Dog
TAKTO sa majú rozprávať   príbehy kámo!
..........................   ..............................   ......

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Kupé (1994) [TV pořad]

Pohoda a legrace

Kupé
Přestože cestování vlakem   ČD leckdy nebývá legrace,   zpodění výluky atd. Tenhle   vlak byl plný pohody a   smíchu, prostě realax   podívaná a poslýchaná. :-)

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.3/0.264