reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.2.2017 a svátek má Svatopluk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jasnovidec [TV film]

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
88 minut
„Podvodník nebo mimořádným talentem obdařený muž? Příběh nejkontroverznější osobnosti 30. let minulého století - jasnovidce Hanussena.“

Celkové hodnocení filmu Jasnovidec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.11.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2008
hejtman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.8.2007
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.6.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2009
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2006
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.5.2009
Elí
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7707minih7707Forrest Gump (1994) 
Forrest Gump n
minih41814minih41814Laura a její hvězdička (2004) 
Lauras Stern n
minih37466minih37466Sexbomba od vedle (2004) 
The Girl Next Door n
minih16811minih16811Poznej svého muže (1940) 
n
minih81654minih81654Láska je láska (2012) 
Láska je láska n
minih11509minih11509Lišáci, Myšáci a Šibeničák (1970) [TV film] 
n
minih42149minih42149Chobotnice (1984) [TV seriál] 
La Piovra n
minih38814minih38814Romper Stomper (1992) 
Romper Stomper n
minih54188minih54188Recepty doktora Kudrny (1975) [TV inscenace] 
Recepty doktora Kudrny n
minih42457minih42457A máte nás, holky, v hrsti (1980) [TV hra] 
A máte nás, holky, v hrsti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
5   - argenson
7   - ignac1
8   - hejtman
7   - Faye
8   - brnvl2105
7   - zepo
7   - rosta12
8   - sofry
7   - sluníčko
7   - scareface6
2   - Kloby
7   - Elí

TV Program

ČT1 - Gejzír

22:25 - 22:54

9 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Hra o jablko (1976)

22:30 - 00:00

4 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

NOVA - Království ohně (2002)

22:10 - 00:15

24 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

22:30 - 23:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141500
Osobností: 606102
Fotografií: 526391
Plakátů: 253873
Obsahů a biografií: 130275

Poslední komentáře

Na dřeň (2012) [2k digital]

Na dřeň
Tento film si zařazuji mezi   své oblíbené. Ano, je   surový, je syrový, ale   život je přesně takový.   Musím ocenit tvůrce filmu,   který více >

Autor: anna.spanyo

Ostrov (2005)

Ostrov
Základní kostra děje je   převzata z polské sci-fi   komedie ´Sexmise´. I tam   žila určitá komunita v   podzemním městě, protože   ovzduší na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

BrainStorm (2008) [TV film]

Zajímavý

BrainStorm
námět,silný   příběh,výborná režie a   hlavně vynikající herecké   výkony pánů Trojana a   hlavně Brzobohatého.Určitě   lze doporučit ke shlédnutí.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Star Wars: Epizoda III - Pomsta ...

Efektně

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
natočeno,slušně   zahráno,trochu té   psychologiky(přechod k temné   straně).Na mě trochu   zbytečně dlouhá stopáž a   hlavně závěrečné dva   souboje.Jinak dobrý.-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Jméno (2012)

Jméno
Paráda, dlouho mě ni tak   nepobavilo jako tato   situační komedie. Dokonce   musim říci, že ani česká   divadelní hra divadla Verze   nebyla, více >

Autor: kakkena | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.306/0.281