reklama
 
ohodnotit

Jana Eyrová [TV film]

Jane Eyre

Žánr:
Rok:
1970
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
4.5.1973
„Romantický příběh milenců podle románu Charlotty Brontëové.“

Celkové hodnocení filmu Jana Eyrová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2013
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.12.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2012
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2007
Marci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.9.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5376minih5376Texican (1966) 
The Texican n
minih79997minih79997Legendární parta (2012) 
Rise of the Guardians n
minih81072minih81072Poklad bílých sokolů (2005) 
Der Schatz der weißen Falken n
minih58523minih58523Ďáblova pouta (2008) [TV minisérie] 
The Devil's Whore n
minih84441minih84441Texaský masakr motorovou pilou 3D (2013) 
Texas Chainsaw 3D n
minih39797minih39797Můj auťák Brouk (2005) 
Herbie: Fully Loaded n
minih3556minih3556Bandité z Orgosola (1961) 
Banditi a Orgosolo n
minih5868minih5868Darebák (1985) 
Mischief n
minih126227minih126227Policajt ze sámošky 2 (2015) [DCP] 
Paul Blart: Mall Cop 2 n
minih4137minih4137Biskupova žena (1947) 
The Bishop's Wife n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 %
7   - curil
6   - clara.bow
7   - pataamat
8   - mia
4   - Lienocka22
6   - Nasudr
7   - Milicent
4   - banik
3   - Marci

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

14:10 - 15:05

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:25 - 15:30

25 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147864
Osobností: 626282
Fotografií: 561834
Plakátů: 266441
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.004/0.908