Zari
ohodnotit

Italské prázdniny

The Lizzie McGuire Movie

Další název:
The Lizzie McGuire, Ciao Lizzie!, Lizzie in Rome
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
93 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Italské prázdniny
Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Italské prázdniny
Hilary Duffová v roli poněkud zakomplexované dívky Lizzie McGuierová, která právě končí školu. Na závěrečné slavnosti k ukončení studia poplete i svůj projev a cítí se trapně. Naštěstí druhý den startuje s dalšími studenty na poznávací zájezd do Říma. Doprovází je třídní profesorka slečna Ungermeyerová, která studentům připravila perný program. Hned druhý den z rána po příletu vyrážejí na cestu po římských památkách. Při jednom zastavení Lizzie osloví populární italský zpěvák Paolo Valisari, který si jí splete se svou kolegyní Isabellou. Lizzie je totiž zpěvačce až neskutečně podobná. Paolo pozve dívku na druhý den na procházku Římem spojenou s obědem. Dívka ráno předstírá nevolnost, aby nemusela s výpravou, a odejde za Paolem. Ten ji chce přesvědčit, aby zastoupila Isabellu, která odmítla vystoupit na slavnostním udílení cen. Z toho důvodu hrozí celému souboru velká pokuta. Lizzie nejprve odmítá, má strach ze svého zpěvu a také trémy, která ji celý život provází. Chce ale pomoci Paolovi, začíná být do něho zamilovaná, a tak každý den ráno pod záminkou nemoci utíká z hotelu za Paolem zkoušet společný výstup. Samozřejmě, že se situace musí nějak zkomplikovat. V Americe její bratr Mattr zjistí, že se sestra začala objevovat v italských časopisech po boku známého zpěváka Paola. Vše oznámí rodičům a tak se rodinka McGuierových vydá za dcerou do Itálie.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Italské prázdniny
Veselá dobrodružství začínají, když se půvabná Lizzie (Duff) a její přátelé chystají na školní výlet do Itálie. Tam se Lizzie obrátí celý dosavadní život v pohádkový sen, když se zamiluje do italské pop-hvězdy Paola a on si ji splete se svou bývalou přítelkyní. Z mladičké a nezkušené Lizzie se stává mezinárodní hvězda pop music, která stojí před zásadním rozhodnutím: má vyměnit nový báječný život v záři reflektorů za staré dobré časy a osvědčené přátele?


Autor: pali441

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama