Duben
ohodnotit

Italské prázdniny

The Lizzie McGuire Movie

Další název:
The Lizzie McGuire, Ciao Lizzie!, Lizzie in Rome
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
93 minut

Komentáře k filmu Italské prázdniny

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.12.2011
Film je určen především   pro pubertální fanoušky H.   Duff. Mně osobně se sice   taky docela líbí, ale   bohužel hraje v samých takto   laděných filmech, které   jsou prakticky na jedno brdo.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.10.2010
Méně než průměrný film   natočený pro teenagery, kam   se už zdaleka neřadím.   Zatím na Hilary nejsem   alergický, protože se   úspěšně jejím filmům   vyhýbám, někdy to tam ale   spadne. Titulní role ve   filmech si zřejmě   vysloužila jinými způsoby   než hereckým uměním.   Myslím popularitou mezi   mládeží atd.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2009
Malým podvodem až ke zpěvu?   ANo, i to se může stát.   Lizzie se to stalo, když byla   se školou na prázdninách v   Itálii. Vyhlédl si jí tam   jeden podvodníček, který   chtěl svou přítelkyni   neuvěřitelně ztrapnit,   protože byla Lizzie   neuvěřitelně podobná.   Naštěstí vše dobře   dopadlo. Jak se říká: Kdo   jinému jámu kopá, sám do   ní padá.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.8.2010
The Lizzie McGuire Movie
Ve svých pubertálních   letech jsem viděla Italské   prázdniny poprvé, nebyla   jsem filmem unešená tehdy a   není tomu ani dnes. Mladá   Lizzie jede se školou do   Itálie, kde se náhodně   seznámí s italským   mladíkem, všechno je to   nastrojené a tím pádem   hrozně křečovité. Hillary   Duff dokázala, že podobné   role jsou přesně pro ni. Po   hudební stránce nemám nic   proti, i když nejsem velkým   příznivcem tohohle druhu   popu, ale budiž.
Sečteno a podtrženo   jedná se o podprůměrnou   záležitost, ke které se   víckrát vracet nebudu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2015
Snímek je holčičí,   veselý, místy ztřeštěný   a plný naivity, kde nechybí   ani populární pop music.   Studio Walt Disney to však   jinak neumí a tak je určen   jen pro určitou část dívek   v pubertě, kteří mají sny   a přejí si, aby se stali   skutečností. Ano, příběh   je o splnění amerického   snu, tedy nic pro Evropany.
georginaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2007
úžasný film pro   ...náctileté, teenagerovská   hvězda Hollywoodu Hilary Duff   jako vždy zazářila ve   slunné Itálii , jako   pop-hvězda. Poznává první   lásku, a taky že svět pop   music je jiný než se může   zdát. Kolem má ale fajn   přátele, co jí pomáhají a   může se na ně spolehnout.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2011
Celkem zábavná komedie.   Zaujme dobrý příběh s   dobrým hereckým výkonem   Hillary Duff. Písnička na   konci je fakt nejlepší
mildaaxe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Tuhle věc jsem viděl kdysi   dávno (omylem) v televizi.   Díky kvalitě celého filmu   jsem nebyl ochoten a ani   schopen, zvládnout to do   konce. Vzhledem k tomu, že   jsem tak trochu masochista,   jsem se rozhodl zjistit, zda   to dnes bude lepší. A světe   div se - bylo. Ne sice nějak   výrazně, ale kupodivu mi   nedělalo velký problém   vydržet na to koukat.
Rád bych řekl, že na   tom má zásluhu sympatická   Hilary Duff, ale není to   pravda. Ona je to sice docela   hezká holka, ale vzhledem k   tomu, že hraje outsidera bez   osobnosti, který se jenom   všem podřizuje, je docela   velký problém jí nějak   fandit (když navíc všichni   předem tušíme, jak to   vlastně skončí). Ale není   zdaleka jediným   "charakterem bez   charakteru". Většina   postav je totiž vyhnána   trochu do extrému a působí   jako parodie na sebe sama.   Jestli to měl být způsob,   jak diváka pobavit, tak se to   u mě rozhodně nepodařilo   (přeslazený Paolo,   ultramegadrsná   Ungermeyerová, hi-tech retard   bratr a tak dále). Navíc   tomu příběhu se nedá   vůbec věřit. Neviděl jsem   sice mnoho filmů na tento   způsob, ale povětšinou jsem   jisté kvality ve scénáři   přeci jenom objevil. V tomto   případě vlastně taky,   jenže jenom jedinou - totiž   onen dějový zvrat po   příletu Isabelle. Ten mě   totiž utvrdil v tom, že si   tahle věc snad zaslouží i   ty 4 body :-) Vím, že to   není žádný zázrak, ale po   předchozí zkušenosti s   tímhle dílem bych se   nebránil tomu, nazvat tento   snímkem příjemným   překvapením (v rámci   očekávání určitě). ¨
Pokud jsem ještě moc   neobjasnil, co mě vlastně na   tomhle filmu tolik štve tak   je to následující:

1)trapný   animovaný sekvence, který mi   jenom dokazovali, jak je naše   hrdinka Lizzie ubohá,   neupřímná, zakřiknutá   osoba

2)infantilní dialogy,   které mají asi takovou   hloubku jako spánek Edwarda   Nortona v Klubu rváčů

3)otravná a   naprosto zbytečná linka s   rodinou hlavní hrdinky,   obzvláště jejím dementním   bratrem (nemůžu si pomoct,   ale ve valné většině   komedií bych ony mladší   sourozence bez milosti   vystřihnul z finálního   produktu, myslím ku   spokojenosti většiny   potenciálních diváků)

4)absolutní   nevtipnost - to není možná   u romantické komedie úplně   ten největší problém,   pokud ovšem funguje ta   romantika

5)nefungující romantika   - totéž co předchozí bod,   akorát opačný případ

Jsem upřímně   překvapen, že film, myslím   i objektivně opravdu   nevalných kvalit je zde tak   vysoce hodnocen. Kdo čte čas   od času mé komentáře, ví,   že pro teenagerské komedie   mám slabost, ale tohle je   přece jenom dost hrozné.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.7.2018
Jméno Hilary Duf znám, ale   jí vidím prvně. Není to   moje cílovka. Tohle je docela   naivní filmeček pro   ...náctky. Něco je lehce   vtipné, hodně přehnané,   nebo i trapné.
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2008
příjemně nalazená komedie   s Hilary Duff, která ukazuje   její hudební i herecké   schopnosti, tato herečka mi   umí vždy vykouzlit na   tváři úsměv. Působí na   mě velmi ppřirozeně a mám   ji jako herečku rád
Ivett
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Tenhle film mě teda nějak   zvlášť nenadchnul. Naprosto   neuvěřitelný příběh.   Taky dost trapný....prostě   nic moc.
foxx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2007
Řekl bych tak nadprůměrný,   nóóóó sedm krát hvězdu   dát můžu. I když tenhle   film se líbi docela dost mé   pubertální dceři a ta by   pochopitelně hned hodnotila   na maximum:-) Já bych řekl   výborná teenagerovská   komedie, na které se mi   hodně líbil zpěv:-) Ale   jinak, doporučuji, je docela   fajn.
Zdenek13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Film se mi líbí,ale bohužel   ho nemám na dvd a proto ho   scháním .Pokud ho někdo má   , ozvěte se mi,chtěl bych ho   získat
stepankas
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Fil sám o sobě asi chybu   nemá, ale nějak se mi tu   nelíbí Hilary, zdá se mi,   že to hraje nějak vážně -   až uměle, s tím semnou   spousta lidí nesouhlasí, ale   je to věc názoru. Moderní   popelka se jí povedla   určitě víc. Ale jako na   komedie, která zvedne náladu   - na to se mrknu ráda.
retrogirl
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.6.2008
Začínám mít alergii na   Hilary Duff - hraje ve všech   filmech úplně stejně,   stejně se tváří, cuká   sebou a umí nasadit jen ten   její typickej úsměv ...   brrr ... přitom je hezká   holka! ... Jinak film celkově   nic moc.
Lusinka1312
Hodnocení:
Přidáno: 5.2.2008
Walt Disney Pictures uvádí   ITALSKÉ PRÁZDNINY, rozvernou   komedii v hlavní roli s   Hilary Duff,   nejoblíbenější   teenagerovskou hvězdou   Hollywoodu (Agent Cody Banks).   Veselá dobrodružství   začínají, když se   půvabná Lizzie (Duff) a   její přátelé chystají na   školní výlet do Itálie.   Tam se Lizzie obrátí celý   dosavadní život v   pohádkový sen, když se   zamiluje do italské   pop-hvězdy Paola a on si ji   splete se svou bývalou   přítelkyní. Z mladičké a   nezkušené Lizzie se stává   mezinárodní hvězda pop   music, která stojí před   zásadním rozhodnutím: má   vyměnit nový báječný   život v záři reflektorů za   staré dobré časy a   osvědčené přátele?
James000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.6.2008
Tento film jsem poprvé viděl   u kámošky ale né celý tak   jsem bloumal a bloumal až   jsem ho našel a je   SKVĚLEJ..Tyjo mí takovího   bráchu nebo ségru tak to by   byl život samí překvapení   co asi to dítě teď   vimejšlí a ta holka umí   krásnĚ zpívat..10b
janaetz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2007
Zcela teenagerský film , v   hlavní roli s Hillary Duf   jako malodou studentkou která   se vydává na prázdninové   poznávání po itálii, kde   se seznámí s mladíkem   který v ní vidí svoji   bývalou přítelkyni. Ta se   do něj zamilovává a je mu   nakloněna pomoci při   vystoupení, avšak... více   se dozvýte po shlédnutí   tohoto filmu.
karinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.4.2008
tenhle film je prostě   skvělejjj doporučila bych ho   všem... kdo mají rádi...   takové komedie jako jsou   ITALSKÉ PRÁZDNINY
gaia253
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.5.2008
ehm..dala bych nulu jako   hodnocení,ta tam ale bohužel   není..:-( vážně strašnej   film,jako malý se mi asi   líbil,ale už jsem z toho   vyrostla a tak mě jenom   udivuje,jak může mít   taková blbost tolik   procent..Hilary duff a její   výkon..prostě   hrůza.Přiblblý   hlášky,přiblblej   děj,prostě strašný..
krikina
Hodnocení:
Přidáno: 17.8.2011
wtf ??
Když jsem tenhle film viděla   prvně ... bylo mi asi devět   a strašně se mi líbil, že   jsem si ho často   přehrávala. A teď o osm let   později, jsem oprášila   poličku s DVD a oběvila tam   tuhle ... ehm ... komedii.   Děj mě naprosto   šokoval,nemohli vymyslet   trapnější důvod příjezdu   rodičů do itálie (protože   synáček zabrečel mamince na   rameni, že dva týdny jsou   strašně dlouhá doba na   odloučení skoro dospělé   dcery od rodiny, tak si   prostě zaplatili letenky a   jeli do Itálie ... ), napadly   vy mě i další   kraviny,například Paolo je   tak sladkej, že se při   příchodu div nepřilepil k   podlaze, prostě typickej   dívčí idol (zvláštní   ...předtím holky letěly na   drsňáky, teďka se jim   líbí buzíci) Prostě   perfektní film ... pro děti   ... P.S. Ten děj je až moc   trapnej, než aby to byla   pravda
MiShQa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2009
mmm.....sQvěle
Myslím že tento film je   oprawdu moc dobrý,stáhla   jsem si ho i když jsem jej   viděla už nejmeně po   čtvrté neomrzel mě jestli   hledáte nějakou komedii   která vážně pobaví tak   bych zvolila oprawdu   tuto...!!a nawíc je tu   užásná hudba...!!
janca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
tenhle film jsem viděla sice   minulý rok ale moc moc moc se   mi líbil, doporučila bych ho   každému, kou se líbí   takovéto filmy...
genius007
Hodnocení:
Přidáno: 15.9.2005
000
dost dobre

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih15362minih15362Pan Wonka a jeho čokoládovna (1971) 
Willy Wonka and the Chocolate Factory n
minih49563minih49563Nahá kořist (2007) 
Naked Fear n
minih172560minih172560Jesse & Lester - Due fratelli in un posto chiamato Trinità (1972) 
n
minih2329minih2329100 000 dolarů na slunci (1963) 
Cent mille dollars au soleil n
minih38020minih38020Velký Jake (1971) 
Big Jake n
minih61704minih61704Didier (1997) 
Didier n
minih18991minih18991Sladký čas Kalimagdory (1968) 
Sladký čas Kalimagdory n
minih8305minih8305Hlavní třída (1956) 
Calle Mayor n
minih26958minih26958Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana (1988) 
Pan Kleks w Kosmosie - Misja Voltana n
minih56328minih56328O statečné Kačence aneb Krčma hrůzy (1972) 
O statečné Kačence aneb krčma hrůzy n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

17:20 - 18:10

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

44 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani