Italské prázdniny (2003)

Italské prázdniny (The Lizzie McGuire Movie)
72.8 %
 
 

The Lizzie McGuire Movie

Další název: The Lizzie McGuire, Ciao Lizzie!, Lizzie in Rome

    Žánr: rodinný / komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 93 min.
Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit.

Zdroj: Nova

režie:
Jim Fall
 
 
hraje:
Hilary Duff (Lizzie McGuire), Adam Lamberg (David "Gordo" Gordon), Robert Carradine (Sam), Hallie Todd (Jo), Jake Thomas (Matt), Ashlie Brillault (Kate Sandersová), Clayton Snyder (Ethan Craft), Alex Borstein (slečna Ungermeyerová), Yani Gellman (Paolo), Brendan Kelly (Sergej), Carly Schroeder (Melina), Daniel Escobar (pan Escobar), Jody Racicot (Giorgio), Peter Kelamis (Dr. Comito), Riccardo Marino (pouliční zmrzlinář), Taylor Hoover (Taylor), Artine Brown (fotograf), Lowela Jotie (Jane), Haylie Duff (Isabella Parigi), Evangeline Lilly (policistka), Sara Santostasi (fanynka), Jackson Rogow
 
 
scénář:
Ed Decter, Susan Estelle Jansen, John J. Strauss
 
 
kamera:
Jerzy Zielinski
 
 
hudba:
Cliff Eidelman
 
 
kostýmy:
Monique Prudhomme, David C. Robinson
 
 
střih:
Margaret Goodspeed
 
 
produkce:
Stan Rogow
 
 
zpěv:
Hilary Duff (písničky: "Why Not", "What Dreams Are Made of","What Dreams Are Made of"), Haylie Duff ("What Dreams Are Made Of" Ballad Version, "Girl In The Band"), Atomic Kitten ("The Tide Is High (Get The Feeling)")
 
 
animace:
Tony Kluck
 
 
masky:
Sandy Cooper
 
 
výprava:
Patrick Banister
 
 
nahrál:
James Thatcher (hudebník: lesní roh)
 
 
výkonný producent:
David Roessell
 
 
asistent střihu:
Liberata Zocchi
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.