Cerven
ohodnotit

Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks

Další název:
Ilsa, gardienne du harem des rois du pétrole (CA)
Rok:
1976
Délka:
93 minut

Obsah filmu Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks

 
Je druhým z filmů neoficiální tetralogie se stejnou hlavní hrdinkou - 1) Ilsa: vlčice SS (1975), 2) Ilsa, ve službách šejků, 3) Ilsa, sibiřská tygřice 4) Ilsa, the Wicked Warden. Celá série těží z nahých scén a erotického násilí.

Ilsa pracuje jako dozorkyně v harému v Arábii ve službách šejcha Hakima Sharifa, který má rád zejména bílé ženy a také své otrokyně nabízí svým obchodním partnerům. Ilsa zneužívá své postavení k různým operačním experimentům a mučení dívek. Má také za úkol připravit unesené dívky k povolnosti. Nakonec se Ilsa, která byla ponížena šejkem...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.2.2017
"Mučeníčko, to je moje   potěšeníčko". Některé gore scény ve   filmu jsou spíše k pousmání, než aby diváka   vyděsily. Těžko posoudit, zda čtyřicet let od   natočení filmu je tak znát, ale naivita je   zřejmá. Ale divácky to byly úspěšné filmy.   Nezapomeňme, že bylo třeba v té době zvednout   zadek ze sedačky a jít do kina, zřejmě   označeného "X" nebo nějak podobně.   Ilsa je hlavní postavou tří filmů, které   drží její ztepilá postava, nahota ostatních   celkem hezkých dívek a násilí až sadismus. Na   druhou stranu proti tomu, co se děje ve stejném   regionu dnes, jsou to Pohádky ovčí babičky.
FLA
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.1.2014
Ilsa v harému
Stejné jako Ilsa-Vlčice akorát exotičtější   prostředí.A možná méně trápení   podddaných.Sex scén moc není a jsou   nudné,vlastně jako celý film,opět jako u   předešlého dílu,fanouškem se nestanu.
marci22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.12.2013
Druhý díl Ilsy má s hororovým žánrem jako   takovým společného vážně opravdu   málo.Prostředí kde se celý děj odehrával se   mi líbilo, ale tato změna nemusela nastat.Daleko   lepší byl tábor ve Vlčici SS.Samotná Ilsa   není tak brutální jako v předchozím díle,   mučících scén tedy ubylo a tím i krve a   nechutností.Všeho všudy se tu objevuje jen   jedna scéna mučení, jinak je tady dost nahoty a   lehce erotických scén.Nadprůměr dávám   hlavně kvůli závěrečné přestřelce která   se dejme tomu povedla a za některé odhalené   pohledné slečny. Bez nich by to prostě nebylo   ono.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Ilsa the Tigress of Siberia (1977)

 Ilsa the Tigress of Siberia (1977)
Ilsa the Tigress of Siberia n
 
Žánr: horor
Země: Kanada
Režie: Jean Lafleur

(pokračování)

Ilsa: vlčice SS (1975)

 Ilsa: vlčice SS (1975)
Ilsa: vlčice SS n
Ilsa, She Wolf of the SS
Žánr: akční / horor / válečný
Země: Spojené státy americké / NSR
Režie: Don Edmonds

(pokračování)

Reklama