ohodnotit

Hrabě Monte Christo

Le Comte De Monte Cristo

Země:
Rok:
1961
Délka:
193 minut

Celkové hodnocení filmu Hrabě Monte Christo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.2.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2009
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2010
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009
xxlch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2014
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.4.2008
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
KCilka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.5.2008
Saluki57
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14568minih14568O lovci Horácovi (1992) [TV seriál] 
n
minih17527minih17527Psi (1992) 
Psy n
minih12520minih12520Mimic (1997) 
Mimic n
minih66672minih66672Rodina je základ státu (2011) 
Rodina je základ státu n
minih112257minih112257Pod kůží (2013) 
Under the Skin n
minih19698minih19698Sto a jedna noc (1994) 
Les Cent e une nuits n
minih56876minih56876Noci v úplňku (1984) 
Les nuits de la pleine lune n
minih63296minih63296O třech bratřích (1976) [TV inscenace] 
O třech bratřích n
minih38455minih38455Nevyjasněná úmrtí - Explosionalista Vladimír Boudník (1998) [TV film] 
n
minih64097minih64097Násilníci (1955) 
The Violent Men n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Monte Cristo (2003) [TV divadelní představení]

 Monte Cristo (2003) [TV divadelní představení]
Monte Cristo n
 
Žánr: muzikál
Země: Česká republika
Režie: Jozef Bednárik, Radovan Urban

(pokračování)

Hrabě Monte Cristo (2002)

 Hrabě Monte Cristo (2002)
Hrabě Monte Cristo n
The Count of Monte Cristo
Žánr: dobrodružný
Země: Velká Británie / Irsko
Režie: Kevin Reynolds

(remake)

Hrabě Monte Christo (1998) [TV minisérie]

 Hrabě Monte Christo (1998) [TV minisérie]
Hrabě Monte Christo n
Le comte de Monte Cristo
Žánr: dobrodružný / drama / historický / romantický / thriller
Země: Francie / Spolková republika Německo / Itálie
Režie: Josée Dayan

(pokračování)

Hrabě Monte Christo (1955)

 Hrabě Monte Christo (1955)
Hrabě Monte Christo n
Le Comte de Monte Christo
Žánr: dobrodružný / historický
Země: Francie / Itálie
Režie: Robert Vernay

(pokračování)

Hodnocení filmu

83.1 % (13)
9   - curil
8   - clara.bow
8   - R.RICKIE
7   - Roman333
8   - sluníčko
8   - Johnny1
8   - jambroz58
8   - tvo
10 - xxlch
9   - janika333
8   - ortos1
9   - KCilka
8   - Saluki57

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Jižní Bretaň a její odkryté pů...

09:00 - 09:55

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:15 - 10:25

9 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.34/0.307