reklama
 
ohodnotit

Hra o život

Žánr:
Rok:
1956
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
23.11.1956
„Opatrnosti není nikdy dost, zbabělosti je vždycky příliš.“

Celkové hodnocení filmu Hra o život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.4% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2011
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.6.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2016
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.1.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2007
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.6.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.11.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2009
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2005
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2014
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2009
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2012
Estelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2010
veruncheek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2010
petulina101
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.4.2013
kukel27
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4534minih4534La trovatella di Pompei (1957) 
La trovatella di Pompei n
minih20252minih20252Šogun Mayeda (1991) 
Shogun Mayeda n
minih47071minih47071Pomoc, děti se vracejí (2006) [TV film] 
Au secours, les enfants reviennent! n
minih24780minih24780Už zase skáču přes kaluže (1970) 
n
minih116920minih116920Neposlušní (2014) 
Neposlusni n
minih42455minih42455Údolí vlků (2006) 
Kurtlar vadisi - Irak n
minih13860minih13860Nejistá sezóna (1987) 
n
minih69490minih69490Ztraceni v horách (2007) [TV film] 
Lost Holiday: The Jim & Suzanne Shemwell Story n
minih64250minih64250Red Hill (2010) 
Red Hill n
minih19164minih19164Smrt v sedle (1958) 
Smrt v sedle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.4 % (24)
7   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
7   - green-tea
3   - Hortensie
7   - hvezdyn
8   - martin.stu
4   - Misantrop
5   - Snura
7   - melakara
6   - Faye
10 - Ondrej_pri
6   - Andrejevna
10 - dederon
6   - rosta12
8   - Bape
8   - MILAN19611
7   - scareface6
7   - antoninses
6   - ceskytulak

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Tisíc chutí ulice: Španělsko

23:50 - 00:35

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273883
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.275