Zari
ohodnotit

Horalové

The Mountain Men

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
96 minut
„Divoké dobrodružství lovců kožešin na západě.“

Obsah filmu Horalové

 
Rozsáhlé vyprávění je věnované prvním skrutečným americkým hrdinům, kteří lovili a přežívali ve Skalistých horách ve třicátých letech devatenáctého století. Charlton Heston se představuje jako odhodlaný horal a lovec Bill Tyler. V těch dobách se poptávka po bobřích kožešinách již dosti snižovala a život, který si Tyler a jeho parťák Frapp (Brian Keith) vyvolili, se chýlí ke konci. Ale oni se odmítají vzdát. U konce je též svobodný život indiánů a jejich přirozený styl života. Náčelník Těžký Orel bojuje o přežití svého kmene ohrožovaného bílými lovci a neštovicemi, kterými tito nakazili jeho lid. Nakonec musí náčelník svést těžký souboj s...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, s titulky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Horalové >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.12.2017
Pěkně nasnímané, nádherná drsná krajina,   soubojů dost, ale přesto hrozně mi vadil ten   legrační podton celého filmu a ty blbosti co   kecaj ty dva lovci mezi sebou, hlavně v první   půlce, bohužel za 40%, víc nemohu.
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2014
Film jsem viděl znovu asi po dvaceti letech a   znovu se utvrzuji, že jde o dobrý, klasický   western. Mám rád nejvíce westerny z období   padesátých let, ale Horalové prakticky jako by   vznikli v této době. Příběh je napínavý,   nabitý přestřelkami, honičkami, indiáni se   snaží seč můžou polapit Tylera s Frappem.   Nemalou roli hraje i Running Moon, sličná   indiánka, do které se Tyler zamiluje. Dalším   plusem filmu je nádherná příroda, teprve nyní   jsem si mohl vychutnat záběry v HD provedení.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama