Zari
ohodnotit

Hollarovi

The Hollars

Další název:
Like It Once Was (prac. název)
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
89 minut

Komentáře k filmu Hollarovi

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2017
Krásný přesvědčivý   snímek o rodině čelící   krizi. Ta krize ční v   rodinných vazbách jednoho na   druhém, porozumění a   štěstí v době, kdy byl   jednoho dne mamince po   omdlení v koupelně nalezen v   mozku nádor. Upřímný   pohled na věc všedního dne   s porozuměním a citelností.   Lidské emoce tu představené   odpovídají skutečným   situacím a rozhodně nejsou   smyšlené. I ten přístup   maminky je věrohodný. Chová   se jakoby měla jen chřipku,   avšak přesto s ní cloumá   strach a beznaděj. Stále má   starosti hlavně o rodinu.   Příběh je smutný a veselý   zároveň. Nehraje si na něco   co není a nenechává nic na   lehkou váhu. Rodinné vazby   jsou v životě to   nejdůležitější co může   být a to za každých   situací. A to maminka moc   dobře ví. A podle toho se   také před náročnou   operací chová. Konec je   takový, jaký má být.   Chytne za srdce a vyvolá   úsměv i slzy zároveň.   Příběh který emocionálně   pohladí a snad i připomene,   že ti nejbližší lidé jsou   nám skutečně nejdražší.
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2017
Nijak nesdílím stejný   názor s curilem - snad mi   promine.Hollarovi je laskavý   snímek a přestože nekončí   úplně šťastně, může   povzbudit ty, kteří o to   budou stát.Herecké obsazení   je velice dobré a hudba   krásně koresponduje s   příběhem, na který se   klidně podívám znovu.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.4.2017
Příběhy o umírání na   rakovinu v jakékoliv podobně   nemusím. V poslední době mi   připadá, že toto téma   zasahuje do filmů hodně   často. Rodinné problémy a   vztahy mezi příbuznými,   kteří jsou zasaženi   chorobou blízké osoby, se   dotýkají každého druhého   člověka, který film   sleduje. Čím je divák   starší, tím častěji.   Naštěstí tento snímek   přináší i humorné   uvolnění a je dobře   obsazeno. Režisér a hlavní   představitel John Krasinski   je mi sympatický od sitcomu   Kancl.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

12:00 - 12:25

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon (2004) [TV cyklus]

12:20 - 12:50

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Možné je všechno! (2024) [TV p...

11:50 - 13:35

31 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent

12:05 - 13:55

16 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Reklama