Duben
ohodnotit

Hitch: Lék pro moderního muže

Hitch

Další název:
Hitch: Liek pre moderného muža (SK); Hitch - Der Date Doktor
Rok:
2005
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
31.3.2005
„Chcete se seznámit? Zeptejte se mě.“
Popis / Obsah / Info k filmu Hitch: Lék pro moderního muže
Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu připustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné, Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sarou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném "schůzkologovi". Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. Dostane se tak na stopu tajemného schůzkologa, a když zjistí, že je to Hitch, rozejde se s ním. Navíc napíše velký článek o něm, Albertovi a Allegře, čímž nejen rozbije jejich vztah, ale také připraví Hitche o kšefty. Půjde ještě něco zachránit?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hitch: Lék pro moderního muže
Alex „Hitch“ Hitchens (WILL SMITH) je legendárním – a záměrně anonymním – newyorským „schůzkologem“, který už pomohl bezpočtu mužů získat ženu jejich snů. Během příprav jeho posledního svěřence Alberta (KEVIN JAMES), poddajného účetního, který je okouzlen přitažlivou celebritou Allegrou Cole (AMBER VALLETTA), se Hitch konečně setká s rovnocenným soupeřem v podobě krásné a mazané bulvární novinářky Sary Melas (EVA MENDES), jež Allegru pronásleduje na každém kroku.
Profesionální starý mládenec Hitch se do Sary znenadání beznadějně zamiluje – aniž by tušil, že jejím největším sólokaprem by se mohlo lehce stát odhalení nejslavnějšího manhattanského schůzkologa.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hitch: Lék pro moderního muže
Alex „Hitch“ Hitchens (Will Smith) je legendárním – a záměrně anonymním – newyorským „schůzkologem“, který už pomohl bezpočtu mužů získat ženu jejich snů. Během příprav jeho posledního svěřence Alberta (Kevin James), poddajného účetního, který je okouzlen přitažlivou celebritou Allegrou Cole (Amber Valletta), se Hitch konečně setká s rovnocenným soupeřem v podobě krásné a mazané bulvární novinářky Sary Melas (Eva Mendes), jež Allegru pronásleduje na každém kroku.
Profesionální starý mládenec Hitch se do Sary znenadání beznadějně zamiluje – aniž by tušil, že jejím největším sólokaprem by se mohlo lehce stát odhalení nejslavnějšího manhattanského schůzkologa.
DVD Express


Popis / Obsah / Info k filmu Hitch: Lék pro moderního muže
Snímek Andyho Tennanta nazvaný Hitch: Lék pro moderního muže je první romantickou komedií Willa Smithe. – Pětatřicetiletý Alex Hitchens, zvaný Hitch, je úspěšným a záměrně utajeným newyorským „schůzkologem“. Žije si spokojeně v luxusním bytě na Manhattanu a jeho pracovní náplní je radit zamilovaným mužům, jak získat ženu jejich snů. Nesmí však jít o flirt nebo o povrchní sexuální zážitek. Hitch ctí zásadu, že hybnou silou vztahu musí být upřímná (byť zatím jednostranná) láska. A že je ve svém oboru skutečným mistrem, dokáže, když si vezme do parády obtloustlého, plachého, nešikovného a pochopitelně zoufale zamilovaného účetního Alberta, toužícího po lásce bohaté, půvabné a bulvárním tiskem bedlivě sledované celebrity Allegry. V osobním životě si rádce lásku nepřipouští; jedno milostné zklamání mu stačilo. Když se však náhodou setká s novinářkou Sarou, je na nejlepší cestě své zásady porušit. Ani sympatické ženě není pohledný muž lhostejný, ale kvůli profesionální ctižádosti dá žurnalistka přednost veřejnému odhalení tajemného schůzkologa, čímž vztah ohrozí… - Původní název průměrné romantické komedie je nejenom přezdívkou hlavního hrdiny, ale znamená i někoho sbalit či strčit do manželského chomoutu.
-kat-, Filmový přehled 2005/4


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:05 - 21:59

32 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodruh (1983)

20:00 - 21:50

97 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - 2012 (2009)

20:20 - 23:35

77 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

20:15 - 22:00

82 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763990
Plakátů: 376627
Obsahů a biografií: 178296

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10