Hitch: Lék pro moderního muže (2005)

Hitch: Lék pro moderního muže (Hitch)
76.7 %
 
 
 
Film na Blu-ray

Hitch

Další název: Hitch: Liek pre moderného muža (SK); Hitch - Der Date Doktor

    Žánr: komedie / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Premiéra v ČR: 31.3.2005        
    Délka: 119 min.
„Chcete se seznámit? Zeptejte se mě.“
Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu připustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné, Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sarou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném "schůzkologovi". Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. Dostane se tak na stopu tajemného schůzkologa, a když zjistí, že je to Hitch, rozejde se s ním. Navíc napíše velký článek o něm, Albertovi a Allegře, čímž nejen rozbije jejich vztah, ale také připraví Hitche o kšefty. Půjde ještě něco zachránit?

Zdroj: Nova

režie:
Andy Tennant
 
 
hraje:
Will Smith (Alex 'Hitch' Hitchens), Eva Mendes (Sara), Kevin James (Albert), Amber Valletta (Allegra Cole), Julie Ann Emery (Casey), Robinne Lee (Cressida), Nathan Lee Graham (Geoff), Michael Rapaport (Ben), Adam Arkin (Max), Jeffrey Donovan (Vance), Philip Bosco (O’Brian), Kevin Sussman (Neil), Paula Patton (Mandy), Matt Malloy (Pete), Ato Essandoh (Tanis), Jenna Stern (Louise), Ptolemy Slocum (Ron), Matt Servitto (Eddie), Kevin Kean Murphy (člen posádky lodi), Marlyne Barrett (Stephanie), Brielle Barbusca, Anya Avaeva, Austin Lysy (Magnus), Navia Nguyen (Mika), Lisa Thayer (Lisa), Jack Hartnett (Tom Reda), David Wike (Chip), Frederick B. Owens (Larry), Amy Hohn (Marla), Mimi Weddell (babička Wellingtonová), Chris Santos (učitel vaření), Ryan Cross (Charles Wellington), Dianne Zaremba (Sářina kolegyně)
 
 
scénář:
Kevin Bisch
 
 
kamera:
Andrew Dunn
 
 
hudba:
George Fenton, Pilar McCurry (supervize), Chad Hugo (soundtrack: "She Wants to Move Mac & Toolz Remix")
 
 
kostýmy:
Marlene Stewart
 
 
střih:
Troy Takaki, Tracey Wadmore-Smith
 
 
zvuk:
Kim Maitland, T. J. O'Mara, George Watters II (supervize)
 
 
produkce:
James Lassiter, Will Smith, Teddy Zee
 
 
titulky-česká verze:
Kateřina Hámová
 
 
zpěv:
N.E.R.D. (soundtrack: "She Wants to Move Mac & Toolz Remix"), Amerie Rogers, Kelly Rowland ("This Is How I Feel"), Boney M, ("Ooh Wee")
 
 
zvláštní efekty:
Conrad V. Brink (supervize)
 
 
II. režie:
Frank Capra
 
 
koordinátor kaskadérů:
Peter Bucossi, Frank Ferrara
 
 
vizuální efekty:
Terry Shigemitsu, Mat Beck
 
 
masky:
Richard Dean
 
 
výprava:
Jane Musky
 
 
výkonný producent:
Michael Tadross, Wink Mordaunt
 
 
kaskadér:
Janet Paparazzo
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.