Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Historky z metra

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Lynette
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2009
Zajímavý film
Už je to hodně dlouho, ale   tehdy ve mně tento film dojem   zanechal velmi dobrý, proto   jsem ho ohodnotila jak nejvíc   to šlo. Příběhy smutné i   veselé nebo s náboženskou   tématikou a kolem kulisy   londýnského metra.   Zajímavý projekt, který   stojí za shlédnutí a hudba   se mi některá také líbila.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.7.2013
Malé originální etudy, ve   zlomcích zachycující   rozmanitostost lidských   projevů v obřím   mraveništi, zvaném metro, s   širokým spektrem pozérů,   provokatérů, otrapů,   sebevrahů, dobrodruhů,   ztracených dětí, hledačů   nových lásek i naoko   nezaujatých pozorovatelů s   jejich zaujatými   představami. Vtipné,   vážnější, nechutné i   lehce mrazivé povídky Mr   Cool, Horny, Mouth, A Bird in   the Hand, Rosebud a Steal   Away, si pro svou převahu nad   zbytkem neoslovujících   "Historek z metra"   ode mě vysluhují mírně   nadprůměrné hodnocení.
Mlapiska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2012
Nikdy jsem nebyla povídkový   typ, ale po momentálně   viděných Paříži, miluji   tě a Historek z metra, se   určitě povídkovým filmům   vyhýbat už nebudu.
Kouzlo žánru spočívá   v celé směsici pocitů,   které film díky různorodým   příběhům (a odlišným   lidem) vyvolá, přesto, že   povídky jediný motiv plně   spojuje v jeden celek.   Historkám z metra se tohle   doopravdy povedlo. Nejde o   příliš realistický obraz   každodenního metra,   většinou je to hravá   tvůrčí fantazie, která se   běžně v metru nestává a   stát nemůže.
Bráno   jednotlivě, byl by průměr   jistě horší (dvě povídky   mě nenadchly vůbec), ale   jako celek je film   jedinečný. Klidně bych z   těch třech tisícovek   námětů ještě něco   přidala, 86 minut a 9   povídek je málo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Joe Davison

Davison Joe

Naposled navštívené:
Joe Davison

Davison Joe