reklama
 
ohodnotit

Herkules

Le Fatiche di Ercole

Další název:
Labors of Hercules, Los Viajes de Heracles
Země:
Rok:
1958
Délka:
98 minut, 107 (USA)

Celkové hodnocení filmu Herkules

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.12.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2007
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.9.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2007
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.1.2010
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2008
racan17
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66438minih66438Bez slitování (1968) 
Sequestro di persona n
minih106435minih106435Návrat na zapomenutý ostrov (2013) 
Return to Nim's Island n
minih112051minih112051Klub poslední naděje (2013) [2k digital] 
Dallas Buyers Club n
minih40874minih40874Gillesova žena (2004) 
La femme de Gilles n
minih97561minih97561Kvartet (2012) 
Quartet n
minih15530minih15530Páté oddělení (1960) 
Páté oddělení n
minih28181minih28181Moulin Rouge (2001) 
Moulin Rouge n
minih71167minih71167Garde (2011) 
The Chaperone n
minih8388minih8388Hodina pravdy (1977) 
Hodina pravdy n
minih131535minih131535Občan Duane (2006) 
Citizen Duane n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
5   - curil
7   - clara.bow
7   - pataamat
7   - moldovan
10 - AGAMEMNON
6   - Kycky
6   - MaKy92z
6   - Strength
5   - miratskyl
7   - yoogurt
6   - Roman14
10 - racan17
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149668
Osobností: 631656
Fotografií: 571602
Plakátů: 271298
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Strach (1993)

Strach
Je zajímavé, jak si filmaři   celého světa myslí, že   láska spočívá v   pobíhání mladých lidí po   přírodě. Zde ale jde   hlavně o něco jiného více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Na samotě u lesa (1976)

Na samotě u lesa
Tohle je prostě klasika. Kdo   by nechtěl prostou chaloupku   u lesa a zemitého dědu   Komárka? Nestárnoucí   hlášky.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Smrtelné historky (2016)

Smrtelné historky
Zde to s hodnocením je   ošidné, zajímavý   animovaný / povídkový film,   má tři příběhy a jeden   malej rozdělenej do tří   episodek. Te malej více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zlatí úhoři (1979)

Poetický film

Zlatí úhoři
Dá se říct, že je to film   který je svým vyzněním až   poetický, přestože se   odehrává v nejtěžší   době naší vlasti v období   německé více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.321/0.278