Zari
ohodnotit

Hedvika [TV inscenace]

Rok:
1979
Délka:
69 minut
Premiéra v ČR:
1979
„Lenka Kodešová-Skopalová v titulní roli lékařky řeší svůj první závažný případ.“

Komentáře k filmu Hedvika

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.10.2022
Velice příjemná brněnská   inscenace o mladé lékařce,   která odjíždí na tři   měsíce na venkovské   oddělení dětského domova,   aby zde zastupovala primáře,   který za pochybení musí   nastoupit na jiné místo.   Lenka Skopalová v roli   Hedviky je přirozená   ženská a moc pěkně se na   ni koukalo. Ve vedlejší roli   potěší Vlasta Fialová jako   stará staniční sestra   Karásková. Závěr této   psychologické hry zůstává   otevřený a je na divákovi,   jak si ho sám vyloží.
argenson
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.7.2016
Zdena Herfortová má ještě   větší brejle než kdysi   mívala Naďa Urbánková,   Vlasta Fialová v úboru   zdravotní sestry vypadá dost   zvláštně a celkově je to   průměr. Neřkuli průser.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.6.2018
Nejde mi ani tak tak o to, že   to bylo zbytečně   rozvláčné, a že hrdinka   řešila mimo práci v   osobním životě tak   banální věc jako rozvod   milence, která už tu byla   milionkrát, ale jde mi to,   že ani jedna SPOILER - z   větví příběhu nám   nepřinesla konec. Prostě   najednou do hovoru vpadnou   závěrečné titulky. Tak to   si tedy tu ztracenou hodinu   odskáčete v hodnocení.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama