reklama
 
ohodnotit

Hedvika [TV inscenace]

Rok:
1979
Délka:
69 minut
Premiéra v ČR:
1979
„Lenka Kodešová-Skopalová v titulní roli lékařky řeší svůj první závažný případ.“

Celkové hodnocení filmu Hedvika

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.7.2016
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.6.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.6.2018
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2012
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.12.2008
Fanda2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2012
Ambros
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5820minih5820Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1976) [TV inscenace] 
Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert n
minih117026minih117026Tvoje poslední šlapka (2011) 
Tvoje poslední šlapka n
minih24834minih24834Zámek "Nekonečno" (1983) 
Zámek "Nekonečno" n
minih6411minih6411Divoká banda (1969) 
The Wild Bunch n
minih43522minih43522O princezně, která ráčkovala (1988) [TV inscenace] 
O princezně, která ráčkovala n
minih6568minih6568Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku (1981) 
Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku n
minih65201minih65201Ukradené životy (2010) [TV seriál] 
Vidas robadas n
minih12237minih12237Medvědi nic nevědí (1994) [TV seriál] 
n
minih66942minih66942Hodina s Agathou Christie (1982) [TV seriál] 
The Agatha Christie Hour n
minih77468minih77468Já, Olga Hepnarová (2016) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 % (8)
4   - argenson
5   - jarda53
1   - Pitryx
7   - melakara
8   - dederon
2   - 10kacka10
7   - Fanda2
8   - Ambros

TV Program

ČT1 - Kapacita (1970) [TV inscenace]

14:00 - 14:50

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

14:25 - 14:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:30

15 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152316
Osobností: 636456
Fotografií: 578271
Plakátů: 275632
Obsahů a biografií: 139802

Poslední komentáře

Pulp Fiction - Historky z podsvě...

Pulp Fiction - Historky z podsvětí
Pulp Fiction je mezi filmy asi   jako Malá noční hudba či   Für Elise v klasické hudbě,   nebo jestli chcete Mona Lisa   či Slovanská Epopej v více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 10 / 10

Gauneři (1991)

Gauneři
Jako první Tarantinův počin   ve velkém světě filmografie   je to geniální snímek,   který stále patří k těm   nejlepším a jinak to už   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 9 / 10

Borat: Nakoukání do amerycké kul...

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Stupídne i inteligentné,   urážlivé i dojímavé. A   vždy úprimné. Tak trochu   fenomén. Minimálne pre tú   svojskosť. Dúfam že ich   bude celá séria a všetky   budú aspoň takto dobré.

Autor: POMOthy | Hodnocení: 8 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Slabší, a celkom dlhý   rozjazd. Ale po ňom hard core   tarantinovka par excellence.   Prefíkaná divadelná hra s   diváckymi očakávaniami a   více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 8 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Nespoutaný Django
Toľká škoda finále, ktoré   si mal Quentin nechať dlhšie   zrieť v palici! Vsuvka s   odvozom je vo filme zbytočná   a spomaľuje ho vo chvíli, více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.145/0.109