Zari
ohodnotit

Happy, Happy

Sykt lykkelig

Další název:
Chorobně šťastní
Země:
Rok:
2010
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
13.10.2011
„Komedie o nevěře, kuřbě a losím mase.“

Komentáře k filmu Happy, Happy

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.5.2014
Úvodní rozverné pěvecké   kvarteto je příslibem, že   by i přes vážnější   témata mohlo být veselo, k   čemuž svým způsobem   dojde... Norové musí být   vskutku přítulní sousedé,   co s odhalením nějakých   těch manželských problémů   nedělají žádné štráchy   a jejich děti natolik   pružné, že historické   prameny dokáží hbitě   převést do improvizované   rekonstrukce, když je tady ta   příležitost, čímž   dostane sněhem zasypaný   sever, spolu s gospelově   laděnými vložkami,   neobvyklý jižanský   nádech... Chytání štěstí   za pačesy s rizikem, že vám   zůstanou v ruce.
jirry
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2012
Výborná podívaná.   Setkání dvou rozdílných   rodin je katalyzátorem,   který rozpoutá bouři citů.   Film zdobí výborně   propracované postavy   zvládnuté i herecky a   příjemné jsou i hudební   vstupy kvarteta zpěváků.   Komediálních momentů není   mnoho, možná hry kluků   trochu odlehčují dusno mezi   rodiči, ale občas už z toho   otrokaření šel mráz po   zádech :-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Martin Miller

Miller Martin

Naposled navštívené:
Martin Miller

Miller Martin