Zari
ohodnotit

Šťastný konec

Happy Ending

Země:
Rok:
2018
Délka:
96 minut

Komentáře k filmu Šťastný konec

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.5.2020
Chvílemi vtipné, chvílemi   smutné, někdy zvláštní,   sem tam divné. Asi nerozumím   dánskému humoru, protože my   chvílemi unikal smysl scén.   Zajímavý film.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.5.2020
Připadá mi, že v poslední   době se roztrhl s filmy o   starých lidech pytel. Faktem   je, že nejstarší generace   přibývá, konečně i já k   ní patřím, a tak se   geriatrické příběhy   množí. Chvílemi komedie,   chvílemi drama, některé   veselé chvilky jsou i k   pláči. Chvíle, kdy se   sedmdesátileté štramandy   domlouvají, s jakým mužem   se po večírku vyspí, mi   připadá spíše trapná. Co   se týká prostředí,   seznávám, že dánští   důchodci si žijí dobře,   ale nevěřím, že do   důchodu odchází po   sedmdesátce. Možná   dobrovolně. Podle   dohledaných poznatků je   hranice 65 a 64 let u žen. V   poslední půlhodině   přichází zajímavý   dějový obrat, kdy i hlavní   hrdinka po nezájmu partnera   si najde nový vztah.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Osamělý bojovník

Osamělý bojovník

Lee Garlington

Garlington Lee

Naposled navštívené:
Osamělý bojovník

Osamělý bojovník

Lee Garlington

Garlington Lee