Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Zabiják proti své vůli

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
naineko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2020
Příznačná komiksová   jízda s příchutí Tank   Girl. O chlup slabší než Lo   chiamavano Jeeg Robot a   několik pater výš než   trapnost jménem Deadpool.   Nakrásné zrcadlo chrakteru   společnosti, současného   filmu a expozice všemožných   třecích ploch. S dnes již   obligátní, přesto   vydařenou, postmoderní   úlitbou odakozovaní na kde   co. Vypiplaná kamera a   střih.
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2020
Já si stále říkal odkud   toho herce znám. Až v   polovině mi docvaklo, že je   to Harylotr. Mátly mne ty   vousy. No, na tu roli se   nehodil, ačkoli ji zahrál   výborně. K filmu mám jen   dvě výhrady. Vadilo mi   zpomalování a občas   točící kamera. Plus   nevhodně zvolený hlavní   hrdina, jak jsem již zmínil.   Ale jinak jsem se královsky   bavil a úplně zapomněl na   čas.
202010228-Na   druhý pokus se mi zdála   právě kamera velmi dobrá.   Jinak souhlas s předchozím   komentářem a ponechávám i   osmdesát procent.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.10.2020
Filmů kde se online sleduje   vraždění, smrtící   nahánění, lov lidí atd. je   víc, zde máme jeden další.   Rychlý střih, hodně barev,   různé narážky na jiné   filmy a celkem brutální   jízda a ukázka toho co dnes   ve světě internetu lidi   baví nebo by bavilo?! Na film   musíte mít náládu, je   správně praštěný a   ujetý. Daniel Radcliffe se   sem jako ňouma, který se   mění v zabijáka hodil a   film slušně pádí vpřed,   ale za mně spíš bláznivá   jednohubka, než kultovní   pecka - 60%.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama