reklama
 
ohodnotit

Gladiátor Cop

Gladiator Cop

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
94 minut
„Staneš se neporazitelným. Ukradený meč Alexandra Velikého tě nenechá zemřít.“

Celkové hodnocení filmu Gladiátor Cop

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.6.2008
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.1.2014
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2009
tomas.buchart1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2014
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.7.2010
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25263minih25263Extra život (1997) 
A Life Less Ordinary n
minih12958minih12958Mrazivá vášeň (1992) 
Final Analysis n
minih52846minih52846Jednotka 08/15: Ve vlasti (1955) 
08/15 – In der Heimat n
minih13784minih13784Nebezpeční (1994) 
The Dangerous n
minih23582minih23582Zámotek (1985) 
Cocoon n
minih2899minih2899Americký kickboxer (1990) 
American Kickboxer n
minih20209minih20209Šimon a Matouš jedou na Riviéru (1975) 
Simone e Matteo: Un gioco da ragazzi n
minih43706minih43706Půlnoční pomsta (2000) 
Thy Neighbor's Wife n
minih20253minih20253Šógunovi nindžové (1980) 
Momoči Sandajú n
minih10260minih10260Klauni zabijáci (1988) 
Killer Klowns from Outer Space n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
5   - Prasoid
6   - moldovan
4   - catamount
8   - satyr
5   - R.RICKIE
6   - Kycky
5   - MaKy92z
10 - Gremmie
4   - Area
7   - Zdenek13
10 - tomas.buch
4   - Jirka9750
10 - lisak-18
6   - pepa123
6   - Roman14

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Edvard Beneš - tragédie politi...

15:35 - 16:30

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

29 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

15:30 - 16:35

54 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147865
Osobností: 626289
Fotografií: 561846
Plakátů: 266443
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Studio B (2017) [TV epizoda]

Studio B
O něco větší hlína než   první díl, některý   hlášky nemaj chybu, člověk   musí pozorně poslouchat,   jinak skvělej M. Krobot jako   zlej režisér a milenci Lady   byli také dobří:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.19/0.152