Zari
ohodnotit

Garde

The Chaperone

Další název:
Garde na výletě
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
103 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Garde
POZOR SPOILER!!!
(Následuje obsah filmu)

Z kriminálu volá nějaký vězeň do rádia. Volá tam, že jej čeká propuštění…

Tento muž je svými spoluhříšníky přezdíván Ray – Ray. Jakmile vězení opustí, čeká jej před ním jeho bývalý komplic Larue, z čehož Ray nemá pražádnou radost, protože jej kdysi nechal ve štychu a Ray si za to odseděl sedm let. Tak mu Ray alespoň ukrade auto, ve kterém pro něj Larue přijel.
Ray – Ray, občanským jménem Ray Bradstone, se pak oholí a upraví a jde navštívit svou bývalou rodinu. Jeho dcerka Sally se však kněmu nechce znát. Stejně jako její matka.

Ray marně shání práci, také mu některá nevoní, takže ji nevezme, ale o nic jiného se mu nějak nedaří zavadit. A tak přijme nabídku Larueho a jeho dvou kompliců na vyloupení banky. Ray má jen řídit únikový vůz, což ostatně dělal vždy předtím. Když však jeho komplicové do banky vpadnou, rozmyslí si to a nasedne do autobusu, ve kterém jede jeho dcera na výlet. Loupež skoro vyšla, ale gangsteři jsou nuceni utíkat a jeden z nich hodí tašku s lupem právě do inkriminovaného autobusu, který vzápětí odjíždí. Ray mezi dětmi dělá trošku pořádek svým drsným způsobem, ale také zaskočí za průvodce, který je měl provádět mezi kostrami dinosaurů. A pak si všimne Larueho s komplicem. Ti autobus pochopitelně pronásledovali. Na WC jim Ray jednoznačně ručně a stručně vysvětlí svůj postoj, ale rabiáti jej zjevně nepochopí, neb Ray pronásledují i dále. Jasně, že jim jde především o tašku s penězi. Ray je ochoten ji vydat, nechce již s tím vším mít nic společného. Jenže to už je v televizi označen jako lupič. Ergo to tak všichni chápou a věří tomu. Ray sice tašku s penězi předat chce, ale na místě předávky na něj čeká banda rváčů, která zcela brzy pochopí, že s Rayem je lépe komunikovat na velmi velkou vzdálenost. Jenže mezitím Larue unesl Sally a Ray spěchá s taškou na místo, kde ji má vyměnit za peníze z loupeže. Odtamtud dceru odváží taxikář pryč a lupiči se hrnou k právě předané tašce s lupem. Jenže se ukáže, že není taška jako taška. Takže nakonec musí situaci zachránit právě dcerka Sally, která si boji proti bandě pozve i své dětské kamarády.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Garde
Bývalý vězeň odmítne poslední práci, aby mohl doprovodit dceru na školní výlet. Zločinci, jež nechal ve štychu, pronásledují autobus a plánují pomstu.

Zdroj: Universal Channel


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kalendárium (1993) [TV cyklus]

09:40 - 10:00

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Historie.cs (2007) [TV cyklus]

09:15 - 10:10

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - My, chalupáři

09:30 - 10:25

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

09:50 - 11:00

8 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dani Ela Colantuono

Colantuono Dani Ela

Naposled navštívené:
Dani Ela Colantuono

Colantuono Dani Ela