';
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Falešné míče

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.1.2010
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.8.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.6.2010
jaronovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2019
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2009
andriy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.4.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2010
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.5.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2009
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2009
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2014
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25086minih25086Stopy ve sněhu (1997) 
Smila's Sense of Snow; Fräulein Smillas Gespür für Schnee n
minih39783minih39783Klub hrůzy (2004) 
Club Dread n
minih58221minih58221Leonard Cohen: I'm your man (2005) 
Leonard Cohen: I'm your man n
minih41839minih41839Skleněná past (2005) 
Glass Trap n
minih24540minih24540Výstřely v Mariánských Lázních (1973) 
Výstřely v Mariánských Lázních n
minih23650minih23650Zatímco jsi spal (1995) 
While You Were Sleeping n
minih62813minih62813Pohřbena zaživa (2007) 
Buried Alive n
minih102672minih102672Zloba – Královna černé magie (2014) 
Maleficent n
minih50751minih50751Jen na sex (2008) 
Strictly Sexual n
minih33971minih33971Van Helsing (2004) 
Van Helsing n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Falešné míče 2 (1985)

 Falešné míče 2 (1985)
Falešné míče 2 n
Loose Screws
Žánr: komedie
Země: Kanada
Režie: Rafal Zielinski

(pokračování)

Hodnocení filmu

63.3 % (12)
1   - rankinfitc
3   - ras84
9   - oulisna
6   - jaronovak
7   - pepe15
5   - andriy
10 - deatdavid
3   - Stallone56
8   - Zdenek13
7   - sluníčko1
8   - Nik
9   - KATO77

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

57 minut již uběhlo
124 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

05:59 - 08:30

57 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně

05:55 - 08:15

61 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:15 - 07:00

41 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183593
Osobností: 688032
Fotografií: 735690
Plakátů: 354521
Obsahů a biografií: 169004

Poslední komentáře

Watcher (2022)

PROCESOR!

Watcher
Čekal jsem od toho víc. Za   mě to zpočátku byla   nevýslovná nuda s hlavní   hysterkou, co všude viděla   úchyláky jen se někam   pohnula. více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

Sbohem Kryštůfku Robine
Dobrodružství Medvídka Pú   a jeho kamarádů zná už i v   Česku každý. Málokdo však   ví, že to byly původně   obyčejné hračky chlapce pod   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení