ohodnotit

F.P.1 neodpovídá

F.P.1 antwortet nicht

Další název:
Letecká plošina 1; F.P.1 Fails to Reply; F.P.1 Doesn't Answer
Žánr:
Rok:
1932
Délka:
114 minut, 3132 minut
„Sensační letecký velkofilm. Německá mluva, čes. titul.“

Celkové hodnocení filmu F.P.1 neodpovídá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24391minih24391Živá nebo mrtvá (1994) 
As Good As Dead n
minih44414minih44414A děla pořád duní (1974) 
...E i cannoni tuonano ancora n
minih33382minih33382Fantastická čtyřka (2005) 
Fantastic Four n
minih35017minih35017Diskjockey (1980) 
Diskjockey n
minih27773minih27773Gladiátor (2000) 
Gladiator n
minih41456minih41456Dnes zemřeš! (2005) [Video] 
Today You Die n
minih27318minih27318Falešné obvinění (1997) [TV film] 
Soldier of Fortune n
minih4891minih4891C. a k. polní maršálek (1930) 
C. a k. polní maršálek n
minih39477minih3947755 dní v Pekingu (1963) 
55 Days at Peking n
minih10858minih10858Krvavá pláž (1967) 
Beach Red n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

I.F.1 ne répond plus (1933)

 I.F.1 ne répond plus (1933)
I.F.1 ne répond plus n
 
Žánr: drama / sci-fi
Země: Německo - předválečné
Režie: Karl Hartl

(alternativní jazyková verze)

F.P.1 (1933)

 F.P.1 (1933)
F.P.1 n
 
Žánr: sci-fi / adaptace
Země: Německo - předválečné / Francie / Velká Británie
Režie: Karl Hartl

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

57.1 % (7)
5   - Alfonc
8   - opl
7   - kata18
6   - MIGELO26
7   - Status
5   - Pefto
2   - ivetkaa777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154165
Osobností: 639204
Fotografií: 586528
Plakátů: 278337
Obsahů a biografií: 141219

Poslední komentáře

Šťastný den (1995) [TV epizoda]

Šťastný den
Lola hned od rána telefonuje   s Manuelem o začarovaném   domě. Adély je líto   Josého, ale Benedikta mu   stále nehodlá odpustit. Při   obědě více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Kajícník (1995) [TV epizoda]

Kajícník
José i Lola po ránu   absolvují nechtěnou   koupel.:) José pro své   chvástání, jak opět   získá Benediktu a Lola že   znovu vyrukovala s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Aquaman (2018)

Skvelý film. 100%

Aquaman
Neskutočné akčné, fantasy   dobrodružstvo so skvelými   vizuálnymi efektami, hravou   kamerou a výbornými hercami.   Páčilo sa mi prostredie od více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 10 / 10

Vřískot (1996)

Výborný film. 80%

Vřískot
Práve som začal pozerať   seriál Scream (2015) a ten ma   neskutočne chytil, tak som sa   rozhodol že si pozriem aj   filmovú verziu a tá je tiež více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

Priemerný film. 55%

Predátor: Evoluce
Prvú časť som videl, ale   strašne som chcel vidieť   túto časť aby som zistil   či je to naozaj taká blbosť   ako skoro všetci píšu, a ja   to více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.081/0.036