Zari
ohodnotit

Někdo to rád studené

Certains l'aiment... froide

Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
85 minut

Obsah filmu Někdo to rád studené

 
V roce 1759 umírá bohatý šlechtic markýz de Valmorin, který se chce pomstít svým dědicům a nařídí otevřít závěť až za 200 let. V roce 1959 se tak schází pestrá rodinná sešlost markýzových potomků, kterým právník poslední vůli přečte. Zlomyslný markýz ale stanovil zvláštní podmínku, že obrovské dědictví má převzít ten z rodiny, kdo trpí nevyléčitelnou nemocí. Jako naschvál pochopitelně všichni členové rodiny překypují zdravím a energií. Fantazie nezná mezí, všichni příbuzní začnou vyvíjet značné úsilí a nastává boj, kdo bude nejlépe předstírat smrtelnou chorobu.

Film Někdo to rád studené (Certains l´aiment… froide) natočil francouzský...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.8.2023
Tak zhruba do půlky filmu to ještě jde a je to   celkem i zábava. Jakmile však přestane boj o   dědictví, je to drobátko slabší. Není to   úplná nuda, ale ten „náboj“ z počátku je   pryč. Postava v závěru mi připadla naprosto   zbytečná a jen to prodloužila. Takže pro mne   jen průměr.
argenson
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.2.2017
Výchozí nápad je docela slibnej, ale jinak je   to pitvořivá taškařice celkem o hovně. Louis   de Funès má na svém kontě z přelomu 50. a 60.   let určitě lepší filmy.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama