reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.2.2017 a svátek má Lumír. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Elixíry ďábla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.2.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.9.2012
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.7.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30729minih30729Taková zvláštní rodinka (2001) 
The Royal Tenenbaums n
minih27431minih27431Poslední večeře (1995) 
The Last Supper n
minih20878minih20878Násilník (1976) 
The Enforcer n
minih3359minih3359Auto snů (1991) 
The Dream Machine n
minih41116minih41116Vodnická čertovina (1996) [TV inscenace] 
Vodnická čertovina n
minih62839minih62839Vysoké nebe (1952) 
The Big Sky n
minih135288minih135288Sejdeme se v Benátkách (2015) 
Meet Me in Venice n
minih69508minih69508Naše první Vánoce (2008) [TV film] 
Our First Christmas n
minih94332minih94332Sammyho dobrodružství 2 (2012) 
Sammy's avonturen 2 n
minih24660minih24660Sedmá velmoc (1933) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.4 %
6   - curil
6   - jarda53
1   - Pitryx
3   - hvezdyn
4   - Agostino
3   - melakara
6   - rosta12

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:45 - 16:40

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Heydrich - konečné řešení (201...

16:00 - 16:30

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

33 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:25 - 16:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141688
Osobností: 606869
Fotografií: 526841
Plakátů: 254069
Obsahů a biografií: 130376

Poslední komentáře

Den sovy (1968)

Den sovy
Kriminálka průměrná, ale   sonda do fungování   italského jihu téměř   bezchybná. Sympatické je,   že se tu neřeší náklady   drog a zbraní, ale více >

Autor: argenson | Hodnocení: 9 / 10

Nenápadný půvab buržoazie (1972)

Nenápadný půvab buržoazie
Nenápadně půvabná kritika   nositelů společenského   řádu. Sled absurdních   situací, z nichž prakticky   žádná není uvěřitelná   (a netýká se více >

Autor: argenson | Hodnocení: 9 / 10

Jorinda a Joringel (2011) [TV fi...

Jorinda a Joringel
Příště bych soudruhy z   endéer poprosil o lepší   vypilování práce s   digitálními technologiemi a   postavit před kameru trochu   víc koukatelný ksichty, pak   by to možná šlo.

Autor: argenson | Hodnocení: 4 / 10

Lovec kořist (2010)

Lovec kořist
Tváří se to hodně   futuristicky, ale   výstroj/výzbroj připomíná   spíš komiks Příhody   Malého boha, co vycházel v   ábíčku tak před padesáti více >

Autor: argenson | Hodnocení: 7 / 10

Pronásledovaná (2011) [TV film]

Pronásledovaná
Tahleta kybernetická   kriminalita mi nikdy nešla na   rozum. Pánové se mi pletli,   překvapení málo, konec   hodně slabej, takže ve   výsledku nic, co je nutné   vidět.

Autor: argenson | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.933/0.853