ohodnotit

Dvacátý devátý

Žánr:
Rok:
1974
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
4/1975
„Autentický příběh, který určil budoucnost.“

Celkové hodnocení filmu Dvacátý devátý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35.7% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.8.2014
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.10.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.4.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.3.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.3.2014
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.3.2012
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2011
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.5.2013
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.12.2007
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.7.2015
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.3.2016
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.9.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.7.2008
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2013
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.9.2008
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.3.2018
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.1.2012
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.1.2014
gully
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24017minih24017Znamení raka (1967) 
Znamení raka n
minih32652minih32652Collateral (2004) 
Collateral n
minih66279minih66279Scooby-Doo a přízrak na letním táboře (2010) [Video] 
Scooby-Doo And The Summer Camp Nightmare n
minih131065minih131065Dáma ve zlatém (2015) 
Woman in Gold n
minih70113minih70113Baixio das Bestas (2006) 
Baixio das Bestas n
minih128730minih128730Prázdniny v Provence (2015) 
Prázdniny v Provence n
minih109011minih109011Uzavřený kruh (2013) 
Closed Circuit n
minih54055minih54055Místo v pekle (1969) 
Un posto all'inferno n
minih90305minih90305Babovřesky (2013) 
Babovřesky n
minih79590minih79590The Book of Revelation (2006) 
The Book of Revelation n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Generální tajemník (1986) [TV epizoda]

 Generální tajemník (1986) [TV epizoda]
Generální tajemník n
 
Žánr: drama / historický / životopisný / politický
Země: Československo
Režie: Evžen Sokolovský

(jiná verze filmu)

Hodnocení filmu

35.7 % (21)
1   - curil
2   - cicis
4   - Erkul
2   - jarda53
1   - hvezdyn
2   - payo1555
6   - AGAMEMNON
3   - mikee007
3   - Rene1
2   - radegaster
1   - ponorka.ba
5   - lejtenant
10 - dederon
10 - miroslav22
5   - rosta12
7   - kepsar
4   - Bape
2   - anubis1234
2   - surfmeda
2   - Xell
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154546
Osobností: 639992
Fotografií: 588804
Plakátů: 279713
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.293/0.258