reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dva podobní

Two of a Kind

Další název:
Dva téhož druhu; Jeden jako druhý; Nebeský pár; Second Chance
Rok:
1983
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Dva podobní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.4% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.11.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2012
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.4.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.2.2012
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.6.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2011
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.7.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.8.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.10.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.5.2011
drticik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2007
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2009
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.12.2010
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
cancy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2007
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4677minih4677Brouk v hlavě (1969) [TV divadelní představení] 
Brouk v hlavě n
minih11623minih11623Lovcova noc (1955) 
The Night of the Hunter n
minih41661minih41661Amnézie (2003) 
I Accuse, J'accuse n
minih28230minih28230Pra Pra Pra... (2000) [TV seriál] 
n
minih43628minih43628Sestry (2005) 
The Sisters n
minih69774minih69774Jen číslo (2009) [TV film] 
A Number n
minih3708minih3708Rošťák Beaumarchais (1996) 
Beaumarchais n
minih49596minih49596Práskač (1962) 
Le doulos n
minih22911minih22911Vražedný computer (1993) 
Ghost in the Machine n
minih21032minih21032Tichý společník (1988) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.4 %
5   - curil
7   - Veronika42
7   - pataamat
6   - Agostino
6   - 261972
4   - payo1555
4   - Faye
4   - cerfik
9   - Ondrej_pri
6   - fred.appl
7   - Kycky
9   - aegis
7   - Milicent
9   - oulisna
9   - phorsky1
7   - rosta12
10 - miroslav22
8   - drticik
7   - martas.s
10 - Lucelka

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141611
Osobností: 606597
Fotografií: 526603
Plakátů: 253977
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.812/0.784